Lokal Gräns

Lokal 70 m2

Ref.: L007
Hyran: 350 € / mes
EJ TILLGÄNGLIG: redan hyrt fastigheten

Kontakta Agent

Hyr denna fantastiska butik i centrum av staden Frontera, El Hierro. Dess plats är oslagbart, i den största shoppinggatan i Frontera, på Calle Tigaday. Det ligger i anslutning till alla banker i området och andra stora butiker.

FÖR MER INFORMATION Klicka på pilen NER

Information om fastigheten

Tryck upprepade gånger på flikarna till fönstret är helt öppet.

Vid intresse / a i denna fastighet, vet att vi har kallat: L007.
Kommersiell fastighet belägen i shoppinggatan i Frontera (Gata Tigaday). Har några 70 m2 av ungefär plus terrza 15 m2 ungefär.
Den har ett huvudområde distribueras i anläggningen och lager. Den har ett mycket stort badrum och utrymme för att visa upp det upptar hela fasaden av samma. Det har också en privat terrass.
Allmänt, lagret, badrum och privat terrass,
Det har säkerhetsåtgärder såsom inbrotts glas, Elektriska säkerhets persionas, high-end armatur, Automatisk tänd fönster med timer tiden, neonskylt timertid, luftkonditionering och värme, och så vidare.
Denna plats var att hyras för 600 € / månad. Det har sjunkit i pris, första 450 € / månad, och nu bara 350 € / månad. Det har sänkt sitt pris med ca -50%.
Uthyrning.
Vatten, el och gemenskap ingår ej. En månad deposition krävs.
Denna kommersiella fastigheten hyrs för ett slutpris på 350 € / månad.
Läs mer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: L007.

Detaljer om byggnaden

Tryck upprepade gånger på flikarna till fönstret är helt öppet.

Denna kommersiella fastigheter har kristall stöld säkerhet, strimlar elsäkerhet, luftkonditionering och uppvärmning, high-end fixturer hela hemmet, showcase belysning och neon skylt reklam (båda, kontrollerade timertider), installation av konventionella tv och satellit-TV, fullt wired för installation av datorstationer i hela rummet och massor av butiker.

► Bilder