Casa Alto ständiga

Lyx 3 Badrum / s 3 Badrum / s 1 Garage / s +300 m2

Ref.: CL005
Köpeskilling: 330.000 €
Hyran (+ köpoption): 1.100 € / mes
Hyran: 550 € / mes
► Vatten och el ingår inte i priset
Utbyte: Erbjudanden uppfylls

Kontakta Agent

För försäljning eller uthyrning denna lyx bostad i Frontera, El Hierro. Du kan köpa eller hyra denna fantastiska egenskapen listade exklusiva för priset av en konventionell hus. Minimalistisk stil, nykter, Snygg och funktionell. Denna fastighet premium kvalitet och komfort. Nu kan du leva som alltid drömt…!

Ha detaljerad information om denna fastighet nedan, efter fotografier.

Fastighets Foton

► Main Hall

 

► Huvud Kitchen

 

► Main Bedroom

 

► sekundära sovrum

 

► Master Bath

 

► Room Sekundär

 

► Hall

 

► lägenhet på bottenvåningen

 

► Terrass

 

► Order (avvaktan publikation)

► Balkong (avvaktan publikation)

► garage (avvaktan publikation)

► Tak och Patio (avvaktan publikation)

► Fasad och utrikesminister (avvaktan publikation)

 

Information om fastigheten

► Referens

Vid intresse / a i denna fastighet, vet att vi har kallat: CL005.

► Plats

Exceptionell lyxfastighet belägen i Frontera, en av de viktigaste gatorna i centrala, två minuters promenad från den största shoppinggatan (Gata Tigaday), med de flesta banker och butiker. Han har mer än 300 m2 exklusive takytan.

► Distribution

Den har två hem, huvud ovanpå (andra våningen) och högstadie (lägenhet över 80 m2).

►Características

3 sovsalar, 2 matsalar, 2 kök, 3 toaletter, 1 hall, 1 kontor, 1 terrass, 1 balkong, 1 uteplats, 1 solana-patinillo, 1 garage, 1 Taket.

► Strukturering

Huset kan byggas allt i ett, eller uppdelad i två bostäder, som för närvarande är. Ursprungligen var det allt en enda bostad, men att vara så stor, dess ägare har beslutat att ställa in lägre som en lägenhet. Tillåter många möjligheter, just öppnat en båge, eller genom dörren, det skulle förena hela huset. Taket är tillgänglig med intern trappa från köket och uteplatsen, konstruktion medger att hela ytan på en våning (designades av en studie ägare, Bekvämligheter, grill och pool). Fastigheten har två vattenmätare (huvudbyggnaden och lägenhet) och en räknare ljus (Det begärs en ny mätare för lägenheten, bearbetas just nu).

► Kvaliteter

Det här hemmet har totalrenoverats under året 2004 med förstklassiga material. Lyxfastighet, Minimalist designen, nykter, Snygg och funktionell.

► Bakgrund

Detta hem erbjuds till försäljning, möbler ingår, såsom visas i bilderna, eftersom deras ägare inte längre bor i El Hierro snart på grund av jobböverföring. Före krisen fastigheten värderas till mer än 475.000 euro. Ägarna hade ett fast anbud fyra år sedan till salu 445.000 euro, och säljs inte.

► Alternativ

Rea, nummer, hyra till egna, byteshandel för andra egenskaper.

► Begränsningar

Bara hyrs ut till personer med dokumenterad solvens, familjer minskat antal personer, utan små barn och inga husdjur.

► Hyresvillkor

Vatten och el ingår ej, nödvändig bankgaranti, har att sätta in två månader insättning.

Pris ►

Detta hus säljs för ett slutligt pris på 330.000 €. Priset för att hyra, 550€ / mes. Priset för att hyra att äga, 1.100€ / mes.

► Kontakt

Läs mer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Detaljer om byggnaden

► Utrustning

Daikin erbjuder avancerade enheter för luftkonditionering, uppvärmning och avfuktning i hela huset. De elektriska mekanismerna är high-end, brytare med LED-lampor för att lokalisera i mörkret, ljusintensitet regulatorer, telefon och marksänd och satellit-TV i varje rum (inklusive toaletter), integrerat ljudsystem i hela huset mittkonsolen i huvud salong (Muzak, video, radio, HI-FI), video intercom-system med TV-tittande i alla bostäder, automatiserad direkt och intensiv värme i badrum, golv i hela huset lyx vitt porslin (plack 50×50 cm), över 200 försäljningsställen spridda i hela huset, kraftlinjer av ljus åtskilda av resor och individualiserade apparater, Interiör och exteriör snickeri i fasta lövträd i vit aluminium (tvåglasfönster för bättre ljudisolering), trappa tillgång till bostäder i ädla och solida träslag med ljus med LED-lampor socket höjd, Jacuzzi badkar utrustad med framdrivning av vatten och luft bubbla kolumner, hydromassage kolumn i duschkar 2 m2 ca.., stort vardagsrum med soffgrupp Natuzzi exklusiva 3+3 naturläder (värderas till mer än 9.000 euro), koloniala eldstad, vardagsrum möbler med integrerade omgivningsljus i samma, stora stora kök med inredning LED lampor i alla garderober och de mycket stora poyos, höga balkar med låg effekt och integrativ utformning, mekanismer för att förbättra hergonomía och utrymme, Silestone extra starka vita bänkar i high-end och high-end apparater Bosh [Amerikanska kylskåp (med is dispenser, krossad is och vatten), för vin 256 flaskor med olika fack med olika temperaturer för röda och vita viner (eller rosa), induktionshäll, storformat 5 bränder och många automatiserade funktioner, huva och stora format designen med ljus hög precision och många automatiserade funktioner, konst integrerad funktionsrika automatiserade diskmaskiner, kolumn som bildas av pyrolytisk ugn och mikrovågsugn funktionsrik automatiserad både], Pool uteplats för tvätt och andra apparater som ger bostäder (bricka, torktumlare, kyl, frys, diskmaskin), garage våningen terrass och monterade specifikation som föreskrivs för ett fordon under en motorcykel, intern åtkomst till garaget, bredvid 20 meters fasad, mycket rymliga och bekväma hus, massor av ljus, utmärkt utsikt över dalen Border med Roques Salmor, staden Frontera och bergsmassivet egen dal, …och mycket mer.

► Main Bedroom

Sovrum svit, över 40 m2, med terrass, badrumsinredning, kontor och lobby.

► sekundära sovrum

Stort dubbelrum, 14 m2 ca..

► Guest Bedroom

Mycket rymliga dubbelrum integrerad svit, med badrum inuti.

► Main Hall

Vast vistelse på mer än 30 m2, integrerat med balkong och läsrum.

► Sekundär Lounge

Mysig vistelse 18 m2 ca..

► Huvud Kitchen

Spektakulära köket över 30 m2 i högkvalitativa skogen, med matchande matplats för 12 Fik (matbordet är ledad fördubbla sin kapacitet).

► Sekundär Kitchen

Funktionell kök fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare, TENDEDEROS… (solana-patinillo).

► Master Bath

Utmärkt design för vistelsen 15 m2 ca.. med kakel väggar i blå toner, har en stor jacuzzi jet framdrivningssystem och luft kolumner, värme har också automatiserat, telefonuttag och TV marksänd och satellit.

► Room Sekundär

Utmärkt design för detta rum med kakel väggar i gröna toner, har stor dusch med vattenkraft torn med jet framdrivningssystem, värme har också automatiserat.

► Badrums Gäster

Konventionell badrum badkar.

► Order

Stor arbetsyta med plats för bord och flera garderober.

► Terrass

Stor terrass med fantastisk utsikt över dalen El Golfo, Stenar Salmor, Gränsstad och bergsmassiv. Tillgängligt område för hängande och sko inbyggd i mycket stor terrass.

► Balkong

Mysigt och funktionell balkong där du kan se en fantastisk utsikt över dalen El Golfo, Stenar Salmor, Gränsstad och bergsmassiv.

► Hall

Stor hall, Mycket rymliga och stora, Tillgång stege med topp i fasta lövträd, LED-lampor promenad socket, kommunikatör dörren till garaget.

► Lobby

Rymlig lobby återförsäljare suite sovrum, ger tillgång till rummet, kontor, terrass och andra badrum.

► Patio

Mycket ljusa och ligger där ytterligare apparater som tvätt, torktumlare, diskmaskin, kyl och frys. Det finns också ett handfat att tvätta händerna, och hyllor och hyllor. Det finns tillgång via trappor till taket.

► Solana-Patinillo

Ligger på första våningen, med hög köket, är en plats för tvättmaskin, torktumlare, sjunka för handtvätt, plats att hänga med hyllor och hyllor. Här är elpanna som levererar första våningen (lägenhet).

► garage

Rymlig, där det är en stor bil (alla långa fält), en motorcykel och, bicletas, och så vidare. Den har halkfria golv terrass, automatisk dörr med fjärrkontroll, hyllor, och så vidare. Den har inre dörr tillgång till huvudbyggnaden. Här är en panna butan rikedom att förse den övre delen av höljet (andra våningen).

► Tak

Vast, VAG, med många möjligheter. Ägarna har pool och solterrass. De hade planerat att göra en studio, med bekvämligheter, grill och pool. Utsikten är oslagbar, Det finns inga hinder, Du kan se dalen El Golfo i all sin väldighet, Roques de Salmor, bergskedjan som gränsar Frontera, och själva byn. Spektakulär utsikt över Atlanten.

► Övrigt

Fastigheten har få korridorer och verkligen har bredder, över 1,50 meter bred. Förutom oslagbar utsikt, bostäder är väldigt soligt ger många soltimmar under hela dagen, både sommar och vinter. Det är mycket svalt på sommaren och varmt på vintern. Det ligger i ett lugnt område, i centrum av Frontera, bara 2 minuters promenad från huvudgatan Tigaday, där bankerna är, stormarknader, Butiker, och så vidare. Bara 5 minuters promenad från skolan och institut, på samma avstånd från busshållplatsen och taxi. Utmärkt egendom för köp på ön El Hierro.

 

Objekt läge