Cookies politikk

Cookies politikk

en kjeks det er en liten tekstfil som er lagret i nettleseren din når du besøker nesten hvilken som helst webside. Nytten er at nettet kan huske besøket ditt når du kommer tilbake for å bla gjennom den siden. den kjeks lagrer vanligvis teknisk informasjon, personlige preferanser, tilpassing av innhold, bruksstatistikk, lenker til sosiale nettverk, tilgang til brukerkontoer, etc. Målet med kjeks er å tilpasse innholdet på nettet til din profil og behov, uten kjeks tjenestene som tilbys av en hvilken som helst side vil bli betydelig redusert. Hvis du vil ha mer informasjon om hva som er kjeks, hva de lagrer, hvordan du fjerner dem, deaktiver dem, etc., kan du gå til denne lenken.

Informasjonskapsler brukt på dette nettstedet

I følge retningslinjene fra det spanske byrået for databeskyttelse fortsetter vi å detaljere bruken av kjeks at dette nettstedet gjør for å informere deg så nøyaktig som mulig.

Dette nettstedet bruker følgende egne informasjonskapsler:

  • Økt informasjonskapsler, for å sikre at bloggbrukere er menneskelige og ikke automatiserte applikasjoner. På denne måten spam.

Dette nettstedet bruker følgende tredjeparts informasjonskapsler:

  • Google Analytics: butikker kjeks for å samle statistikk om trafikken og volumet av besøk på dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til behandling av informasjon om deg av Google. derfor, Utøvelsen av enhver rettighet i denne forbindelse må gjøres ved å kommunisere direkte med Google.
  • Sosiale nettverk: Hvert sosiale nettverk bruker sitt eget kjeks slik at du kan klikke på knapper som Jeg liker den del.

Deaktivering eller eliminering av informasjonskapsler

Når som helst kan du utøve din rett til å deaktivere eller slette informasjonskapsler fra dette nettstedet.. Disse handlingene utføres på en annen måte avhengig av nettleseren du bruker. Her gir vi deg en rask guide for de mest populære nettleserne.

Ytterligere merknader

  • Verken dette nettstedet eller dets juridiske representanter er ansvarlig for innholdet eller sannheten av personvernreglene som tredjepartene nevnt i denne policyen kan ha. kjeks.
  • Nettlesere er verktøyene som har ansvar for å lagre kjeks og fra dette stedet må du utøve din rett til å slette eller deaktivere dem. Verken dette nettstedet eller dets juridiske representanter kan garantere riktig eller feil manipulering av kjeks av de nevnte nettlesere.
  • I noen tilfeller er det nødvendig å installere kjeks slik at nettleseren ikke glemmer beslutningen din om ikke å godta dem.
  • I tilfelle av kjeks de Google Analytics, dette selskapet lagrer kjeks på servere lokalisert i USA, og du samtykker i å ikke dele den med tredjeparter, unntatt i tilfeller der det er nødvendig for drift av systemet eller når loven krever slik effekt. Ifølge Google lagrer det ikke IP-adressen din. Google Inc.. er et selskap som er overholdt Safe Harbor-avtalen som garanterer at alle overførte data blir behandlet med et beskyttelsesnivå i samsvar med europeiske forskrifter. Du kan se detaljert informasjon i denne forbindelse ved denne lenken. Hvis du vil ha informasjon om bruken som Google gir til informasjonskapsler vi legger ved denne andre lenken.
  • For spørsmål eller spørsmål om denne policyen kjeks ikke nøl med å kontakte oss gjennom kontaktseksjonen.