Luksus hjemme i Frontera

Luksus 2 Fjerde / s 2 Bad / s Ingen Garasje / s 220 m2

Ref.: CL005
leieprisen: 650 € / mes
leieprisen (+ alternativ kjøp): 1.100 € / mes
► Vann og elektrisitet er ikke inkludert i prisen
kjøpesummen: 330.000 €
utveksling: tilbud er adressert

Kontakt Agent

Lei denne luksuriøse hjem ligger i Frontera, El Hierro. Du kan leie denne fantastiske eiendommen oppført oppskalere for prisen av en vanlig hus. Minimalistisk stil, edru, Stilig og funksjonell. Denne egenskapen premium kvalitet og komfort. Nå kan du leve som alltid drømt…!

Ha detaljert informasjon om denne eiendommen nedenfor, etter bilder.

Eiendom Bilder

► Main Hall

 

► Main Kitchen

 

► Main Bedroom

 

► Sekundær soverom

 

► Master Bath

 

► Bad Sekundær

 

► Hall

 

► Terrasse

 

► Bestill (påvente publikasjon)

► Balkong (påvente publikasjon)

► Tak og Patio (påvente publikasjon)

► Fasade og Foreign (påvente publikasjon)

 

Informasjon om eiendom

► Reference

Hvis du er interessert / a på denne eiendommen, at vi har kalt: CL005.

► Beliggenhet

Eksepsjonell luksus-hotellet ligger i Frontera, en av de viktigste gatene i sentrum, to minutters gange fra den viktigste handlegaten (Street Tigaday), med de fleste banker og butikker. Han har mer enn 220 m2 eksklusive takflate.

► Distribusjon

Superb andre etasje bolig.

►Características

2 sovesaler, 1 spiserom, 1 kjøkken, 2 toaletter, 1 hall, 1 kontor, 1 terrasse, 1 balkong, 1 uteplass, 1 Rooftop.

► Kvaliteter

Dette hjemmet har blitt fullstendig renovert i år 2004 med førsteklasses materialer. Luksus eiendom, Minimalistisk design, edru, Stilig og funksjonell.

► Bakgrunn

Dette huset er leid, møbler inkludert, som vist på bildene, fordi deres eiere bor ikke lenger i El Hierro snart på grunn av jobb overføring. Eierne også selge dette huset og leilighet det er helt uavhengig i første etasje.

► Valg

Utleie.

► Begrensninger

Bare leid ut til folk med dokumentert økonomisk soliditet, familier redusert antall personer, uten små barn og ingen dyr.

► Leie vilkår

Vann og strøm ikke inkludert, nødvendig bankgaranti, har å sette to måneder innskudd.

► Pris

Prisen for å leie, 550€ / mes.

► Kontakt

Lær mer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Detaljer om bygningen

► Utstyr

Daikin tilbyr high-end utstyr for air condition, oppvarming og avfukting i hele huset. De elektriske mekanismer er high-end, brytere med LED-lys for å finne i mørket, lysintensitet regulatorer, telefon og bakkenett og satellitt-TV i alle rom (inkludert toaletter), integrert lydsystem i hele huset midtkonsollen i hovedsalongen (Muzak, video, radio, Hi-Fi), video intercom system med TV-visning i alle boliger, automatisert direkte og intensiv kabler på bad, gulvet i hele huset luksus hvit porselen (plaketter 50×50 cm), løpet 200 utsalgssteder spredt over hele huset, kraftlinjer av lys adskilt av reise- og individualiserte apparater, Innvendig og utvendig snekring i solide hardtre i hvit aluminium (doble vinduer for bedre lydisolering), trapp tilgang til bolig i edle og solid skogen med lys med LED lys socket høyde, Boblebad utstyrt med fremdrift av vann og luft boble kolonner, massasje kolonne i dusjkar 2 m2 ca., stor stue med sofagruppe Natuzzi oppskalere 3+3 naturlig skinn (verdsatt til mer enn 9.000 euro), koloni peis, stue møbler med integrerte ambient lys i samme, flott stort kjøkken med interiør LED lys i alle skap og de svært gode poyos, fjernlys med lavt strømforbruk og integrerende utforming, mekanismer for å bedre hergonomía og plass, Silestone ekstra sterke hvite benker i high-end og high-end apparater Bosh [Amerikansk kjøleskap (med ismaskin, knust is, og vann), for vin 256 flasker med ulike avdelinger med ulike temperaturer for røde og hvite viner (eller rosa), induksjonstopp, stort format 5 branner og mange automatiserte funksjoner, hette og stort format design med lys høy presisjon og mange automatiserte funksjoner, art integrert funksjonsrike automatiserte oppvaskmaskiner, kolonne dannet av pyrolytisk stekeovn og mikrobølgeovn funksjonsrik automatisert både], Pool uteplass for vasking og andre apparater som gir bolig (vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin), ved siden av 20 meter fasade, meget romslig og komfortabelt hus, masse lys, flott utsikt over dalen Border med Roques Salmor, byen Frontera og massivet av egen dal, …og mye mer.

► Main Bedroom

Suite soverom, løpet 40 m2, med terrasse, bad interiør, kontor og lobby.

► Sekundær soverom

Stort dobbeltrom, 14 m2 ca..

► Hall

Enorme opphold på mer enn 30 m2, integrert med balkong og leserom.

► Kitchen

Spektakulære kjøkkenet over 30 m2 i høy kvalitet skogen, med matchende spiseplass for 12 Diners (spisebordet er hengslet doble kapasiteten).

► Master Bath

Utmerket design for dette oppholdet 15 m2 ca.. med fliser vegger i blå toner, har en stor jacuzzi jet fremdriftssystem og luftsøyler, oppvarming har også automatisert, telefonuttak og TV bakkenett og satellitt.

► Bad Sekundær

Utmerket design for dette rommet med fliser vegger i grønne toner, har stor dusj med hydro tårn med jet fremdriftssystem, oppvarming har også automatisert.

► Bestill

Stort arbeidsområde med plass til bord og flere skap.

► Terrasse

Stor terrasse med fantastisk utsikt over dalen El Golfo, Rocks Salmor, Grensebyen og fjellmassivet. Tilgjengelig område for hengende og sko bygget inn i meget stor terrasse.

► Balkong

Koselig og funksjonell balkong hvor du kan se fantastisk utsikt over dalen El Golfo, Rocks Salmor, Grensebyen og fjellmassivet.

► Hall

Stor hall, Meget romslig og flott, Tilgang Stige med topp i solid hardtre, Ledet lysene gå socket, kommunikator dør til garasjen.

► Lobby

Romslig lobby forhandler suite master bedroom, gir tilgang til rommet, kontor, terrasse og andre bad.

► Patio

Veldig lyse og plassert der flere apparater som vasking, tørketrommel, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er også en vask å vaske hendene, og hyller og hyller. Det er tilgang via trapper til taket.

► Roof

Enorme, diaphanous, med mange muligheter. Eierne har svømmebasseng og solplass. De hadde planlagt å lage en studioleilighet, med Fasiliteter, grill og svømmebasseng. Utsikten er uslåelig, det er ingen hindring, du kan se dalen av El Golfo i all sin uendelighet, Roques de Salmor, fjellkjeden som grenser Frontera, og selve landsbyen. Spektakulær utsikt over Atlanterhavet.

► Andre

Eiendommen har noen korridorer og er virkelig har bredder, løpet 1,50 meter bred. I tillegg til uslåelig utsikt, bolig er meget solrik og gir mange timer med sol hele dagen, både sommer og vinter. Det er svært kjølig om sommeren og varme om vinteren. Det ligger i et rolig område, i sentrum av Frontera, bare 2 minutters gange fra hovedgaten Tigaday, hvor bankene er, supermarkeder, Butikker, og så videre. Bare 5 minutters gange fra skolen og instituttet, på lik avstand fra bussholdeplass og taxi. Utmerket eiendom til leie på øya El Hierro.

 

Eiendommens beliggenhet