Vi søker

Vi viser nedenfor eiendommen søkeforespørsler at våre kunder har gjort oss; Vi prøver å finne disse egenskapene, godt å leie for årstider, godt å leie for dager. Hvis du har noen, eller hvis du kjenner noen, og ønsker å være vi klarer, vær så snill, vær så snill kontakt oss.

Ref. AN55 Overnatting i flere dager: kunde på jakt hus eller leilighet til leie for et par mellom dager 01 al 06 august 2014. Ethvert sted av El Hierro.
Ref. AN50 Overnatting i flere dager: kunden ønsker å leie huset et par mellom dager 03 al 07 september 2014. Ethvert sted av El Hierro.
Ref. AN45 Overnatting i flere dager: Kunden ser på Frontera leilighet til leie for et par dager 05 al 09 august 2014.
Ref. AN40 Hus første etasje: Border kunde på jakt etter hele august måned. Den må ha 2 rom.
Ref. AN35 hytte / herregård / hus terrera: kunde på jakt etter et par med høy inntekt. Du må ha et komfortabelt interiør og kvalitet, og i det minste 2 rom. lang sikt. Hvis det er mulig, Det er ikke avgjørende, Det ønskes som har: begrunnelse, sjø, pool, ildsted. Plasseringen må være: Border, La Caleta, Den Tamaduste, El Mocanal o Guarazoca.
Ref. AN30 i Valverde: kunde ser liten og rimelig studio eller leilighet for en enkelt person. lang sikt.
Ref. AN25 Hus første etasje: Border kunde på jakt etter dager 6-29 august. 4 mennesker.
Ref. AN20 Bakken: kunden ønsker å kjøpe billig land der du kan installere et trehus forhåndsinstallert.
Ref. AN15 Bakken: kunden ønsker å kjøpe billig land hvor du kan bygge et lite hus.
Ref. AN10 hus terrera: terrera kunde på jakt etter hus til leie for langsiktig i Frontera med minst 2 sovesaler. Kunden ville være villig til å betale opp 400 € / måned (vann og elektrisk fra hverandre).