325 € / maand - 38€ / nacht

Prachtig appartement in Frontera

tijd 1 Badkamer / s 1 Badkamer / s Nee Garage / s 80 m2

Ref.: CL005
Huurprijs: 325 € / maand - 38€ / nacht
► Water en elektriciteit niet inbegrepen in de prijs

Contact Agent

Huur deze prachtige en aantrekkelijke appartement in Frontera, El Hierro. Het appartement is volledig ingericht en uitgerust. Het is gelegen in het centrum van Frontera, zeer dicht bij de hoofdstraat van Tigaday.

Hebben gedetailleerde informatie over deze woning hieronder, na foto's.

Foto's van accommodatie

 

Informatie over de woning

► Reference

Indien u interesse / a in deze woning, dat we hebben aangeduid als: AP008.

► Locatie

Prachtig en mooi gebouw in Frontera, één van de belangrijkste straten van de binnenstad, twee minuten lopen van de belangrijkste winkelstraat (Straat Tigaday), bij de meeste banken en winkels. Bij benadering 80 uitzonderlijk m2 verdeeld.

► Distributie

Eerste verdieping appartement, gemakkelijk toegankelijk en totaal vreemd.

►Características

1 soort slaapkamer suite, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 bad, 1 Solana-patinillo.

► Kwaliteiten

Volledig buitenkant appartement, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, interieur timmerwerk in hout vast, volledig ingerichte keuken (grote koelkast, oven, magnetron, haardplaat, afzuigkap, hoge capaciteit elektrische boiler, drijver, Keukengerei en diverse gebruiksvoorwerpen, enzovoort…), woonkamer bestaat uit twee banken 3+2, Flat TV in de woonkamer en slaapkamer, grote kast in de slaapkamer en groot tweepersoonsbed, patinillo voorwaarde wasserij-wasmachine, droger, spoelbak voor het wassen, ijzer, strijkplank, plaatsen te leggen, enzovoort…

► Opties

Huur.

► Beperkingen

Alleen verhuurd aan mensen met bewezen financiële solvabiliteit, kinderloze echtparen of individuen, Huisdieren niet toegestaan.

► Huurvoorwaarden

Water en elektriciteit niet inbegrepen, aanbetaling van een maand.

► Prijs

Dit appartement wordt verhuurd voor een uiteindelijke prijs van 325 €.

► Contact

Leer meer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: AP008.

 

Details over het gebouw

► Slaapkamer

Slaapkamer suite, over 20 m2 ongeveer, met badkamer binnen.

► Hall

Geweldig verblijf en zeer breed, helder en goed uitgerust. Het heeft twee banken 3+2, grote flatscreen-tv, hoek tafel en salontafel.

► Kitchen

Functionele en volledig ingerichte keuken. Het heeft grote koelkast, oven, magnetron, haardplaat, afzuigkap, hoge capaciteit elektrische boiler, drijver, Keukengerei en diverse gebruiksvoorwerpen. Het is zeer ruim en comfortabel.

► Badkamer

Gezellig badkamer heeft een bad, toilet, en wastafel. Dispenser heeft cosmetische producten.

► Solana-Patinillo

Ruim en functioneel gelegen naast de keuken, is een ruimte voor de wasmachine, droger, zinken voor de handwas, plaatsen om op te hangen met planken en planken. Het heeft grote capaciteit elektrische boiler.

► Andere

Het appartement heeft een prachtig uitzicht, behuizing is zeer zonnig verstrekken van vele uren zon de hele dag, zowel in de zomer als in de winter. Het is zeer koel in de zomer en warm in de winter. Het is gelegen in een rustige omgeving, in het centrum van Frontera, alleen 2 minuten lopen van de hoofdstraat Tigaday, waar de banken zijn, supermarkten, Winkel, enzovoort. Alleen 5 minuten lopen naar de bushalte en taxi's. Uitstekende woning te huur op het eiland El Hierro.

 

Locatie woning