Lokale Border

Lokaal 70 m2

Ref.: L007
Huurprijs: 350 € / maand
NIET BESCHIKBAAR: woning al verhuurd

Contact Agent

Huur deze fantastische winkel in het centrum van de stad Frontera, El Hierro. De locatie is onovertroffen, in de belangrijkste winkelstraat van Frontera, aan de Calle Tigaday. Het grenst aan alle gebied banken en andere grote winkels.

Voor meer informatie klik op de pijl omlaag

Informatie over de woning

Druk herhaaldelijk op de tabbladen om het venster volledig open.

Indien u interesse / a in deze woning, dat we hebben aangeduid als: L007.
Commercieel vastgoed gelegen in de winkelstraat van Frontera (Straat Tigaday). Heeft een aantal 70 m2 van ongeveer plus terrza 15 m2 ongeveer.
Het is één grote ruimte verdeeld in installaties en magazijn. Het heeft een zeer grote badkamer en de ruimte om te laten zien dat beslaat de gehele gevel van hetzelfde. Het heeft ook een eigen terras.
General Area, magazijn, badkamer en een eigen terras,
Het heeft beveiligingsmaatregelen zoals inbreker glas, Elektrische veiligheid persionas, high-end armatuur, Automatisch verlicht raam met timer tijd, neonreclame timer tijd, airco en verwarming, enzovoort.
Deze plaats werd verhuurd voor 600 € / maand. Het is in prijs gedaald, eerste 450 € / maand, en nu slechts 350 € / maand. Het heeft zijn prijs verlaagd met ongeveer -50%.
Huur.
Water, elektriciteit en de gemeenschap niet inbegrepen. Een maand borg is vereist.
Dit commercieel vastgoed wordt verhuurd voor een uiteindelijke prijs van 350 € / maand.
Leer meer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: L007.

Details over het gebouw

Druk herhaaldelijk op de tabbladen om het venster volledig open.

Dit commercieel vastgoed heeft kristal diefstal beveiliging, flarden elektrische veiligheid, airconditioning en verwarming, high-end programma's door het hele huis, showcase verlichting en neon teken reclame (beide, gestuurde timer tijden), installatie van conventionele televisie en satelliet-tv, stekkerklaar voor de installatie van computers in de ruimte en veel stopcontacten.

► Afbeeldingen