Luxe huis in Frontera

Luxe 2 Badkamer / s 2 Badkamer / s Nee Garage / s 220 m2

Ref.: CL005
Huurprijs: 650 € / maand
Huurprijs (+ aankoopoptie): 1.100 € / maand
► Water en elektriciteit niet inbegrepen in de prijs
Aankoopprijs: 330.000 €
Uitwisseling: Aanbiedingen worden voldaan

Contact Agent

Huur deze luxe woning gelegen in Frontera, El Hierro. U kunt deze fantastische woning vermeld upscale huren voor de prijs van een conventionele woning. Minimalistische stijl, nuchter, Stijlvolle en functionele. Deze eigenschap premium kwaliteit en comfort. Nu kan je leven als altijd van gedroomd…!

Hebben gedetailleerde informatie over deze woning hieronder, na foto's.

Foto's van accommodatie

► Grote Zaal

 

► Hoofd Keuken

 

► Main Bedroom

 

► Secundaire Slaapkamer

 

► Master Bath

 

► Badkamer Secundaire

 

► Hall

 

► Terras

 

► Bestellen (afwachting van de publicatie)

► Balkon (afwachting van de publicatie)

► Dak en Patio (afwachting van de publicatie)

► Gevel en Exterieur (afwachting van de publicatie)

 

Informatie over de woning

► Reference

Indien u interesse / a in deze woning, dat we hebben aangeduid als: CL005.

► Locatie

Uitzonderlijke luxe landhuis gelegen in Frontera, één van de belangrijkste straten van de binnenstad, twee minuten lopen van de belangrijkste winkelstraat (Straat Tigaday), bij de meeste banken en winkels. Hij heeft meer dan 220 m2 exclusief dakoppervlak.

► Distributie

Schitterend tweede verdieping huisvesting.

►Características

2 slaapzalen, 1 eetzalen, 1 keukens, 2 toiletten, 1 hal, 1 kantoor, 1 terras, 1 balkon, 1 patio, 1 Rooftop.

► Kwaliteiten

Deze woning is volledig in het jaar gerenoveerd 2004 met hoogwaardige materialen. Luxe woning, Minimalistisch design, nuchter, Stijlvolle en functionele.

► Achtergrond

Deze woning wordt verhuurd, meubilair opgenomen, zoals op de foto, omdat hun eigenaars niet meer wonen in El Hierro binnenkort om redenen van overplaatsing. De eigenaren ook verkoop van deze woning en de appartement Er zijn volledig onafhankelijk van de eerste verdieping.

► Opties

Huur.

► Beperkingen

Alleen verhuurd aan mensen met bewezen financiële solvabiliteit, families verminderd aantal mensen, zonder kleine kinderen en geen huisdieren.

► Huurvoorwaarden

Water en elektriciteit niet inbegrepen, noodzakelijke bankgarantie, heeft tot twee maanden borg te storten.

► Prijs

Prijs voor het huren van, 550€ / maand.

► Contact

Leer meer: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Details over het gebouw

► Equipment

Daikin biedt high-end apparaten voor airconditioning, verwarming en ontvochtiging door het hele huis. De elektrische mechanismen zijn high-end, schakelaars met LED-verlichting te vinden in het donker, lichtintensiteit toezichthouders, telefoon en terrestrische en satelliet-tv in elke kamer (zoals de toiletten), geïntegreerd geluidssysteem in het hele huis middenconsole in de belangrijkste salon (Achtergrondmuziek, video, radio, Hi-Fi), video-intercom systeem met televisie kijken in alle woningen, geautomatiseerde directe en intensieve verwarming in badkamer, vloer in het hele huis luxe wit porselein (plaques 50×50 cm), over 200 verkooppunten verspreid door het hele huis, krachtlijnen van het licht gescheiden door reizen en geïndividualiseerde apparaten, Interieur en exterieur timmerwerk in massief hardhout in wit aluminium (dubbele beglazing voor een betere geluidsisolatie), trap toegang tot huisvesting in edele en massief hout met licht met LED verlichting socket hoogte, Jacuzzi bad uitgerust met voortstuwing van water en lucht borrelkolommen, hydromassage kolom in douchebak 2 m2 ong., enorme woonkamer met een bankstel Natuzzi upscale 3+3 natuurlijk leer (waarde van meer dan 9.000 euro), koloniale open haard, woonkamer meubels met geïntegreerde sfeerverlichting in dezelfde, hele grote keuken met interieur LED-verlichting in alle kasten en de zeer grote poyos, hoge balken met een laag vermogen en integratieve ontwerp, mechanismen om hergonomía en ruimte te verbeteren, Silestone extra sterke witte bankjes in high-end en high-end toestellen Bosh [Amerikaanse koelkast (met ijs dispenser, gemalen ijs en water), voor wijn 256 flessen met verschillende compartimenten met verschillende temperaturen voor rode en witte wijnen (of roze), inductie kookplaat, groot formaat 5 branden en vele geautomatiseerde functies, kap en groot formaat ontwerp met verlichting hoge precisie en veel automatische functies, art geïntegreerde feature-rijke geautomatiseerde vaatwassers, kolom gevormd door pyrolytische oven en magnetron feature-rijke geautomatiseerde zowel], Zwembad patio voor het wassen en andere apparaten die huisvesting (wasmachine, droger, koelkast, vriezer, vaatwasser), naast 20 meter gevel, zeer ruim en comfortabel huis, veel licht, prachtig uitzicht op de vallei Border met Roques Salmor, de stad van Frontera en het massief van de eigen vallei, …en nog veel meer.

► Main Bedroom

Slaapkamer suite, over 40 m2, met terras, badkamer interieur, office en lobby.

► Secundaire Slaapkamer

Grote dubbele kamer, 14 m2 ca..

► Hall

Uitgebreid verblijf van meer dan 30 m2, geïntegreerd met balkon en leeszaal.

► Kitchen

Spectaculaire keuken boven 30 m2 in hoogwaardige houtsoorten, met bijpassende eethoek voor 12 Diners (de eettafel is scharnierend een verdubbeling van de capaciteit).

► Master Bath

Uitstekend ontwerp voor dit verblijf 15 m2 ca.. met tegelwanden in blauwe tinten, heeft een grote jacuzzi jet aandrijfsysteem en luchtkolommen, verwarming is ook geautomatiseerd, telefoonaansluitingen en televisie terrestrische en satelliet.

► Badkamer Secundaire

Uitstekend ontwerp voor deze kamer met tegelwanden in groene tinten, heeft een grote douche met hydro toren met straalaandrijving systeem, verwarming is ook geautomatiseerd.

► Bestellen

Grote werkruimte met ruimte voor tafel en diverse kasten.

► Terras

Groot terras met prachtig uitzicht op de vallei van El Golfo, Rotsen Salmor, Grensstad en bergmassief. Beschikbare ruimte voor het ophangen en schoen ingebouwd in de zeer groot terras.

► Balkon

Gezellig en functioneel balkon van waaruit u een fantastisch uitzicht op de vallei van El Golfo zien, Rotsen Salmor, Grensstad en bergmassief.

► Hall

Grote zaal, Zeer ruim en groot, Toegang ladder met top in massief hardhout, Led verlichting lopen socket, communicator deur naar de garage.

► Lobby

Ruime lobby dealer suite slaapkamer, geeft toegang tot kamer, kantoor, terras en een tweede badkamer.

► Patio

Zeer helder en gelegen waar extra apparaten zoals wasmachines, droger, vaatwasser, koelkast en vriezer. Er is ook een wasbak om de handen te wassen, en planken en planken. Er is toegang via een trap naar het dak.

► Dak

Groot, doorzichtig, met vele mogelijkheden. De eigenaren hebben een zwembad en ligweide. Ze was van plan om een ​​studio te maken, met Voorzieningen, barbecue en zwembad. De uitzichten zijn onovertroffen, er is geen obstakel, kunt u het dal van El Golfo zien in al zijn grootsheid, Roques de Salmor, de bergketen die Frontera grenst, en het dorp zelf. Een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan.

► Andere

Het pand heeft enkele gangen en zijn echt met breedtes, over 1,50 meter breed. Naast een onovertroffen uitzicht, behuizing is zeer zonnig verstrekken van vele uren zon de hele dag, zowel in de zomer als in de winter. Het is zeer koel in de zomer en warm in de winter. Het is gelegen in een rustige omgeving, in het centrum van Frontera, alleen 2 minuten lopen van de hoofdstraat Tigaday, waar de banken zijn, supermarkten, Winkel, enzovoort. Alleen 5 minuten lopen van de school en het instituut, op gelijke afstand van de bushalte en taxi. Uitstekende woning te huur op het eiland El Hierro.

 

Locatie woning