We zoeken

We zien onder het pand zoeken verzoeken die onze klanten ons hebben gemaakt; We proberen om deze eigenschappen te lokaliseren, Terwijl seizoensverhuur, ofwel te huur voor dagen. Als u hebt, of als u iemand kent, en wil zijn we erin slagen, alsjeblieft, alsjeblieft contact met ons.

Ref. AN55 Accommodatie voor dagen: klant op zoek huis of appartement om een ​​paar dagen tussen huren 01 naar de 06 Augustus 2014. Waar dan ook in El Hierro.
Ref. AN50 Accommodatie voor dagen: klant op zoek naar een huis te huren een paar dagen tussen 03 naar de 07 September 2014. Waar dan ook in El Hierro.
Ref. AN45 Accommodatie voor dagen: Border klant op zoek te huur appartement een paar tijdens de dag 05 naar de 09 Augustus 2014.
Ref. AN40 Huis vloer: Frontera zoekopdrachten klant voor de hele maand augustus. Het moet hebben 2 Kamer.
Ref. AN35 Chalet / Casa rural / Terrera huis: klant op zoek naar een paar met een hoog inkomen. U moet een comfortabel interieur en kwaliteit hebben, en ten minste 2 Kamer. Langetermijn. Indien dit mogelijk is, Het is niet essentieel, die is gewenst: tuinen, uitzicht op zee, zwembad, haard. De locatie moet zijn: Grens, La Caleta, De Tamaduste, De Mocanal of Guarazoca.
Ref. AN30 Valverde: klant op zoek klein en goedkoop studio of appartement voor een persoon. Langetermijn.
Ref. AN25 Huis vloer: Border klant op zoek naar dag 6-29 Augustus. 4 mensen.
Ref. AN20 Grond: economisch gebied de klant op zoek te kopen waar je een houten huis voorgeïnstalleerd kunt installeren.
Ref. AN15 Grond: economisch gebied de klant op zoek te kopen waar u een klein huis kan bouwen.
Ref. AN10 Terrera huis: terrera klant op zoek te huur huis voor de lange termijn ten minste Border 2 slaapzalen. De klant bereid om te betalen € 400 zou zijn / maand (water en elektrische uit elkaar).