Käyttösäännöt

Kiinteistöt El Hierro Haluat kertoa käyttäjille niiden verkkosivuilla, politiikka toteutetaan käsittelyä koskevat sekä henkilötietojen suojaa, jotka vapaaehtoisesti käyttävät lomakkeita tai kontakti sähköpostiviestejä löytyi tästä sivustosta jotka edellyttävät viestintä henkilötietojen.

Kuten henkilötietoja käsitellään automaattisesti, edellyttäen, että käyttäjä on aiemmin antanut suostumuksensa. Tätä varten, tarvittavat tekniset esteet asetetaan, etukäteen tarjoamisen suostumuksen, käyttäjät lukenut ja hyväksynyt politiikan henkilötietojen suojaa.

Koko tietojenkeruulomakkeet käyttäjä on tietoinen pakollisen tai vapaaehtoisuudesta vastauksensa kysymyksiin heille, sekä seuraukset tietojen hankkimisen tai toimituksista kieltäytyminen.

Käyttäjä vakuuttaa, että henkilötietoihin ovat totta ja vastaa tiedottamisesta niiden muutokset. Henkilötietoja käyttäjien toimittama, vapaasti ja vapaaehtoisesti, kautta lomakkeita tai sähköpostin yhteystietoja saaneet tätä tarkoitusta varten tällä sivustolla, Ne sisällytetään tietokantaan omistama Kiinteistöt El Hierro, jotta hallita tietoa ja tarjota käyttäjille käyttöön palvelujaan.

On todettu, että kun henkilö, jolla ei ole kaupallista ja / tai suhteita Kiinteistöt El Hierro lähettävät sähköpostia tai viestinnän millä tahansa nykyisten mekanismien kosketuksissa tämän web, ilmaisee henkilötietojasi, annat suostumuksen, päivänselvä, erityinen, tasalla ja suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn Kiinteistöt El Hierro päämäärien kanssa, jotka voidaan määrittää sähköpostin tai viestinnän.

Käyttäjä hyväksyy, että vastaava tiedosto voi lähettää tiedot tarkoitettuja palveluja puhelimitse (sisällytetty SMS) tai sähköpostitse tai postitse.

Milloin tahansa, käyttäjä voi käyttää käyttöoikeudet, oikaisua, henkilötietojen poistamista ja vastustaa hoitoon saman, , joissa pitää kirjoittaa Kiinteistöt El Hierro (inmobiliaria@islaelhierro.com).

Pääsyä verkkosivustolle antaa käyttäjälle kunnon ja merkitsee täyttä ja varauksettoman hyväksynnän omalta, jokainen yksi edellytys sisältyy tämän sivun, Se ei kuitenkaan tarkoita perustamista kaupallinen suhde käyttäjän ja Kiinteistöt El Hierro. Sekä pääsy ja käytöstä tietoa ja sisältöä tällä sivustolla, Se on yksin vastuussa suorittajan. siksi, käytöstä tietojen, kuvakieli, sisältöä ja / tai kuvattuja tuotteita ja pääsee samaan, sovelletaan laillisuuden, kansallisen tai kansainvälisen, sovelletaan, sekä periaatteet vilpittömyyden ja laillinen käyttö käyttäjät, kunnioittaen voimassa olevan lainsäädännön, moraalinen, yleisen järjestyksen, hyvät tavat, muiden oikeuksia tai itse Kiinteistöt El Hierro, kaikki mahdollisuuksien mukaisesti ja tarkoituksiin, joita varten ne on suunniteltu. Kiinteistöt El Hierro ei ole vastuussa, suoraan tai välillisesti, johtuvat väärinkäytöstä palveluiden tai sisältöjen käyttäjien tai kolmansien osapuolten.

Kiinteistöt El Hierro Voit estää pääsyn tälle sivustolle käyttäjälle, joka rikkoo yllä.

Pääset tiedot tällä sivustolla ja hyödyntää tarjoamia palveluita, Alaikäisten on ensin saatava lupa vanhemmiltaan, huoltajat tai laillisten edustajien. Vastuu sisällön määrittelemiseksi ja palvelut, joihin alaikäisillä on pääsy vastaa ihmisten, jotka ovat vastuussa.

Kiinteistöt El Hierro Sinulla on oikeus käyttää kaikkia merkkejä, kauppanimiä, logot, kuvakieli, tietokannat, pitoisuus, ohjelmat, lähdekoodit, tekstien, malleja, verkkotunnuksia ja muita sivuston sisältöä. Pääsyä verkkosivustolle ei tarkoita luopumista, lähetys, lisenssin tai siirtäminen osittain tai kokonaan näiden oikeuksien. Siitä puuttuu käyttäjän vaihtaa, kopiointi, jakelu, hyväksikäyttö tai julkistaminen, muun muassa laatimalla saataville, Tämä sivusto ja / tai sen sisältöä tai palveluja.

Kiinteistöt El Hierro kieltäytyy kaikesta vastuusta koskien väärinkäytöstä tai vilpillisestä käytöstä sivuston. Lisäksi se kieltäytyy kaikesta vastuusta varten epätarkkuus, päivitys tai pätevyyttä sen sisällöstä tai palveluista.

Kiinteistöt El Hierro Se ei ole vastuussa, joita voi syntyä teknisiä ongelmia tai häiriöt atk-laitteet, jotka tapahtuvat aikana yhteyden internetiin, sekä vahingot että se voisi johtua kolmannen osapuolen kautta laitonta käsistä Kiinteistöt El Hierro. linkit, tarvittaessa, mahdollistavat pääsyn kautta Web-sivuston tarjoamiin etuihin ja palveluihin kolmansien osapuolten, He eivät omistuksessa tai valvonnassa yllä yksiköiden, joten ei ole mitään vastuuta tai sen sisältämien tietojen, tai vaikutukset, joita voi aiheutua tällaisia ​​tietoja.

Käyttää mitään palveluja tarjotaan tällä sivustolla, käyttäjän on ensin annettava joitakin henkilötietoja. Kiinteistöt El Hierro kokeile näitä henkilötietoja ehtojen mukaisesti julkaistaan ​​tällä sivulla ja jollei erityisolosuhteet kyseisen palvelun.

Kiinteistöt El Hierro pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöolosuhteissa sopivaksi hallinnollista kehitystä, lainsäädäntöjen ja oikeuskäytäntöjen ja käytännöt Sector, ja muokata palveluja, pitoisuus, uutiset, kokoonpano, esittely, Sijainti ja tyylejä sivuston. sen mukaisesti, on jokaisen vastuulla käyttäjä lukemisen käyttöolosuhteissa voimassa kullakin kertaa käyt verkkosivuillamme.

Kaikki riidat tai, yleensä, kiista, joita saattaa syntyä käytön suhteen tämän sivuston ratkaistaan ​​Espanjan lain ja tuomioistuinten itsensä El Hierron saarella, Siinä tapauksessa, että riitaa ei voida ratkaista yhteisymmärryksessä.

upload