325 € / mes - 38€ / yö

Magnificent huoneisto Frontera

aika 1 Huone / s 1 Kylpy / s Ei Garaje / s 80 m2

Ref.: CL005
Vuokrahinta: 325 € / mes - 38€ / yö
► Vesi ja sähkö eivät sisälly hintaan

Yhteystiedot Agentti

Vuokrat tämä upea ja houkutteleva asunto Frontera, El Hierron. Asunto on täysin kalustettu ja varustettu. Se sijaitsee keskustan alueella Frontera, hyvin lähellä pääkatu Tigaday.

Onko yksityiskohtaista tietoa kiinteistön alla, jälkeen valokuvat.

Kiinteistövälitys Kuvat

 

Tietoja omaisuus

► Viite

Jos kiinnostaa / tässä hotellissa, tiedämme, että olemme kutsutaan: AP008.

► Sijainti

Upea ja houkutteleva rakennus Frontera, yksi tärkeimmistä kaduilla downtown, kahden minuutin kävelymatkan päässä pääostoskadusta (Street Tigaday), useimmat pankit ja kaupat. On noin 80 Poikkeuksellisen m2 jaettu.

► Jakelu

Ensimmäinen kerroksen huoneisto, helposti saatavilla ja täysin ulkomaista.

►Características

1 type makuuhuoneen sviitti, 1 olohuone, 1 keittiö, 1 kylpy, 1 Solana-patinillo.

► Lisätiedot

Täysin ulkoa huoneisto, alumiini kehykset kaksinkertaiset ikkunat, sisustus kirvesmiehen puuta kiinteät, täysin varusteltu keittiö (iso jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni, lämpölevy, linko, suuren kapasiteetin Sähkövastusteho, vispilä, Täysi keittiö ja erilaiset välineet, ja niin edelleen…), Olohuoneessa on kaksi sohvaa 3+2, taulutelevisio olohuoneessa ja makuuhuoneessa, suuri vaatekaappi makuuhuoneessa ja suuri parivuode, patinillo edellyttäen pyykin-pesukone, kuivausrumpu, pesuallas pesuun, rauta, silityslauta, paikka luoda, ja niin edelleen…

► Valinnat

Vuokra.

► Rajoitukset

Vain vuokrata ihmisille, joilla on todistettu maksukyky, lapsettomia pareja tai henkilöille, Ei lemmikkejä.

► Vuokraehdot

Vesi ja sähkö eivät sisälly, talletus yhden kuukauden.

► Hinta

Tämä asunto on vuokrattu lopullinen hinta 325 €.

► Yhteystiedot

Lue lisää: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: AP008.

 

Yksityiskohtia rakennus

► Makuuhuoneen

Bedroom Suite, noin 20 m2 noin, kylpyhuone sisällä.

► Hall

Suuri oleskelua ja hyvin laaja, valoisa ja hyvin varusteltu. Siinä on kaksi sohvaa 3+2, iso taulu tv, kulmapöytä ja sohvapöytä.

► Keittiö

Toiminnalliset ja täysin varusteltu keittiö. Se on suuri jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni, lämpölevy, linko, suuren kapasiteetin Sähkövastusteho, vispilä, Täysi keittiö ja erilaiset välineet. Se on erittäin tilava ja mukava.

► Kylpyhuone

Viihtyisä kylpyhuone on kylpyamme, WC, ja pesuallas. Annostelija on kosmeettisten valmisteiden.

► Solana-Patinillo

Tilava ja toimiva vieressä keittiössä, on tilaa pesukone, kuivausrumpu, pesuallas käsienpesuun, paikka asua hyllyillä ja hyllyt. Se on suuri kapasiteetti Sähkövastusteho.

► Muut

Huoneistossa on upeat näkymät, asuminen on erittäin aurinkoinen tarjoaa monta tuntia auringonpaistetta koko päivän, sekä kesällä että talvella. Se on hyvin viileä kesällä ja lämmin talvella. Se sijaitsee rauhallisella alueella, keskellä Frontera, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä pääkatu Tigaday, jossa pankit ovat, supermarketit, Varastot, ja niin edelleen. Vain 5 minuutin kävelymatka bussipysäkille ja taksit. Erinomainen ominaisuus vuokrattavissa saarella El Hierro.

 

Kiinteistön sijainti