Luxury kotiin Frontera

Ylellisyys 2 Huone / s 2 Kylpy / s Ei Garaje / s 220 m2

Ref.: CL005
Vuokrahinta: 650 € / mes
Vuokrahinta (+ ostomahdollisuutta): 1.100 € / mes
► Vesi ja sähkö eivät sisälly hintaan
Ostohinta: 330.000 €
Vaihto: Tarjoukset täyttyvät

Yhteystiedot Agentti

Vuokrat tämä ylellinen koti sijaitsee Frontera, El Hierron. Voit vuokrata tämän fantastinen ominaisuus listattu hyväpalkkainen hinnalla tavanomaisen talon. Minimalistinen tyyli, selvin päin, Tyylikäs ja toiminnallinen. Tämä ominaisuus korkea laatu ja mukavuus. Nyt voit elää kuin aina unelmoinut…!

Onko yksityiskohtaista tietoa kiinteistön alla, jälkeen valokuvat.

Kiinteistövälitys Kuvat

► juhlasalissa

 

► tärkein keittiö

 

► Makuuhuone

 

► Toissijainen Makuuhuone

 

► Master Bath

 

► Kylpyhuone Toissijainen

 

► Hall

 

► Terassi

 

► Tilaa (vireillä julkaisu)

► Parveke (vireillä julkaisu)

► Katto ja Patio (vireillä julkaisu)

► Julkisivu ja Foreign (vireillä julkaisu)

 

Tietoja omaisuus

► Viite

Jos kiinnostaa / tässä hotellissa, tiedämme, että olemme kutsutaan: CL005.

► Sijainti

Poikkeuksellinen arvoasunto paikalla Frontera, yksi tärkeimmistä kaduilla downtown, kahden minuutin kävelymatkan päässä pääostoskadusta (Street Tigaday), useimmat pankit ja kaupat. Hänellä on yli 220 m2 ilman kattopinta.

► Jakelu

Superb toisessa kerroksessa asunto-.

►Características

2 asuntolat, 1 ruokailutilat, 1 keittiöt, 2 wc, 1 sali, 1 toimisto, 1 terassi, 1 parveke, 1 terassi, 1 Katto.

► Lisätiedot

Tämä koti on täysin remontoitu vuonna 2004 ensiluokkaisista materiaaleista. Arvoasunto, Minimalistinen muotoilu, selvin päin, Tyylikäs ja toiminnallinen.

► Tausta

Tämä talo on vuokrattu, huonekalut mukana, kuten on esitetty kuvissa, koska niiden omistajat eivät enää asu El Hierro pian syistä työpaikkojen siirto. Omistajat myös myydä tämä talo ja huoneisto on täysin riippumaton ensimmäisessä kerroksessa.

► Valinnat

Vuokra.

► Rajoitukset

Vain vuokrata ihmisille, joilla on todistettu maksukyky, perheet pienempi määrä ihmisiä, ilman pieniä lapsia eikä lemmikkejä.

► Vuokraehdot

Vesi ja sähkö eivät sisälly, välttämätön pankkitakauksen, on tallettaa kaksi kuukautta talletus.

► Hinta

Hinta vuokraamisesta, 550€ / mes.

► Yhteystiedot

Lue lisää: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Yksityiskohtia rakennus

► Equipment

Daikin tarjoaa huippuluokan laitteet ilmastointi, lämmitys ja kosteudenpoisto koko talossa. Sähköiset mekanismit ovat high-end, kytkimet LED-valoilla paikantaa pimeässä, valoteho sääntelyviranomaisten, puhelimen ja maa- ja satelliittitelevisio jokaisessa huoneessa (kuten käymälöiden), integroitu äänijärjestelmä koko talon keskikonsolin pääsalongissa (Taustamusiikki, video, radio, Hi-Fi), video intercom järjestelmä televisionkatselua kaikki asumiseen, automatisoitu suora ja intensiivinen kylpyhuoneissa, lattia koko talon ylellinen valkoinen posliini (muistolaatat 50×50 cm), yli 200 myyntipisteistä hajallaan talossa, voimalinjoihin valon erottaa matka- ja yksilöllisiä kodinkoneet, Sisätilat ja ulkoa kirvesmiehen kiinteässä lehtipuiden valkoinen alumiini (kaksinkertaiset ikkunat paremmin äänieristys), rappu pääsy asunto jalo ja vankka metsään valoa LED-valoilla socket korkeus, Poreamme varustettu käyttövoima veden ja ilman kupla sarakkeet, hierova sarake suihkuallas 2 m2 n., valtava olohuone sohvaryhmä Natuzzi hyväpalkkainen 3+3 luonnollinen nahka (arvostetaan enemmän kuin 9.000 euroa), siirtomaa takka, olohuoneen kalusteet, jossa on integroitu ympäristön valot samassa, iso keittiö sisustus LED valot kaikki kaapit ja erittäin suuri poyos, kaukovalot vähän virtaa ja integroiva suunnittelu, mekanismeja, joilla parannetaan hergonomía ja tilaa, silestone extravahva valkoinen penkit high-end ja high-end laitteita Bosh [American jääkaappi (jään annostelija, jäämurskaa ja vettä), viinin 256 pulloa eri osastoja eri lämpötiloissa puna- ja valkoviinejä (tai vaaleanpunainen), induktio liesi, suurikokoinen 5 tulipalot ja monet automatisoitu toimintoja, huppu ja isokokoisia muotoilu valot korkean tarkkuuden ja paljon automaattisia toimintoja, art integroitu monipuolinen automatisoitu astianpesukoneet, sarake muodostettu pyrolyyttisellä uuni ja mikroaaltouuni monipuolinen automatisoitu sekä], Allas patio pesuun ja muut laitteet, joka tarjoaa asuntoja (pesukone, kuivausrumpu, jääkaappi, pakastin, astianpesukone), vieressä 20 mittari julkisivu, erittäin tilava ja mukava talo, paljon valoa, erinomaiset näkymät laaksoon rajan Roques Salmor, kaupungin Frontera ja ylängöllä omien laaksossa, …ja paljon muuta.

► Makuuhuone

Bedroom Suite, yli 40 m2, terassilla, kylpyhuoneen sisustukseen, toimisto- ja aula.

► Toissijainen Makuuhuone

Suuri kahden hengen huone, 14 m2 n.

► Hall

Vast oleskelu yli 30 m2, integroitu parveke ja lukusali.

► Keittiö

Spectacular keittiö yli 30 m2 laadukkaita metsässä, yhteensopivat ruokailutila 12 Diners (ruokapöytä on saranoitu kaksinkertaistaa sen kapasiteetin).

► Master Bath

Erinomainen muotoilu tälle oleskelua 15 m2 n. laatta seinät sinisen sävyillä, on suuri poreallas vesisuihkuyksikkö järjestelmä ja ilmaa sarakkeet, lämmitys on myös automatisoitu, puhelinpistorasiat ja televisio maanpäällisiä ja satelliitin.

► Kylpyhuone Toissijainen

Erinomainen suunnittelu tässä huoneessa laatta seinät vihreän sävyt, on suuri suihku hydro torni vesisuihkuyksikkö järjestelmä, lämmitys on myös automatisoitu.

► Tilaa

Suuri työalue, jossa on tilaa pöytä ja useita komerot.

► Terassi

Suuri terassi on upeat näkymät laaksoon El Golfo, Rocks Salmor, Rajakaupunki ja vuoristoalue. Saatavana alue roikkuu ja kenkä rakennettu suuri terassi.

► Parveke

Viihtyisä ja toimiva parveke, josta voit nähdä upeat näkymät laakson El Golfo, Rocks Salmor, Rajakaupunki ja vuoristoalue.

► Hall

Suuri sali, Erittäin tilava ja suuri, Access Ladder top kiinteässä lehtipuiden, Led-valot kävellä pistorasia, kommunikaattori ovi autotallin.

► Aula

Tilava aula jälleenmyyjä sviitti makuuhuone, antaa pääsyn huoneeseen, toimisto, terassi ja toinen kylpyhuone.

► Patio

Erittäin valoisa ja sijaitsee missä lisälaitteilla kuten pesu, kuivausrumpu, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. On myös pesuallas pestä kädet, ja hyllyt ja hyllyt. On pääsy portaat katolle.

► Katto

Valtava, läpikuultava, monia mahdollisuuksia. Omistajat ovat uima-allas ja aurinkoa alue. Ne oli tarkoitus tehdä yksiö, kanssa Palvelut, grilli ja uima-allas. Näkemykset ovat lyömätön, ei ole estettä, näet laaksossa El Golfo kaikessa äärettömyyden, Roques de Salmor, vuorijono että rajojen Frontera, ja itse kylässä. Upeat näkymät Atlantin valtamerelle.

► Muut

Kiinteistössä on muutamia käytävillä ja ovat todella ottaa leveydet, yli 1,50 metriä leveä. Lisäksi mahtava näköala, asuminen on erittäin aurinkoinen tarjoaa monta tuntia auringonpaistetta koko päivän, sekä kesällä että talvella. Se on hyvin viileä kesällä ja lämmin talvella. Se sijaitsee rauhallisella alueella, keskellä Frontera, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä pääkatu Tigaday, jossa pankit ovat, supermarketit, Varastot, ja niin edelleen. Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä koulun ja instituutti, yhtä kaukana bussipysäkki ja taksi. Erinomainen ominaisuus vuokrattavissa saarella El Hierro.

 

Kiinteistön sijainti