Casa Alto Standing

Ylellisyys 3 Huone / s 3 Kylpy / s 1 Garaje / s +300 m2

Ref.: CL005
Ostohinta: 330.000 €
Vuokrahinta (+ ostomahdollisuutta): 1.100 € / mes
Vuokrahinta: 550 € / mes
► Vesi ja sähkö eivät sisälly hintaan
Vaihto: Tarjoukset täyttyvät

Yhteystiedot Agentti

Myytävänä tai vuokrata tämän ylellisyyttä kotiin sijaitsee Frontera, El Hierron. Voit ostaa tai vuokrata tämän fantastinen ominaisuus listattu hyväpalkkainen hinnalla tavanomaisen talon. Minimalistinen tyyli, selvin päin, Tyylikäs ja toiminnallinen. Tämä ominaisuus korkea laatu ja mukavuus. Nyt voit elää kuin aina unelmoinut…!

Onko yksityiskohtaista tietoa kiinteistön alla, jälkeen valokuvat.

Kiinteistövälitys Kuvat

► juhlasalissa

 

► tärkein keittiö

 

► Makuuhuone

 

► Toissijainen Makuuhuone

 

► Master Bath

 

► Kylpyhuone Toissijainen

 

► Hall

 

► pohjakerroksen huoneisto

 

► Terassi

 

► Tilaa (vireillä julkaisu)

► Parveke (vireillä julkaisu)

► Garage (vireillä julkaisu)

► Katto ja Patio (vireillä julkaisu)

► Julkisivu ja Foreign (vireillä julkaisu)

 

Tietoja omaisuus

► Viite

Jos kiinnostaa / tässä hotellissa, tiedämme, että olemme kutsutaan: CL005.

► Sijainti

Poikkeuksellinen arvoasunto paikalla Frontera, yksi tärkeimmistä kaduilla downtown, kahden minuutin kävelymatkan päässä pääostoskadusta (Street Tigaday), useimmat pankit ja kaupat. Hänellä on yli 300 m2 ilman kattopinta.

► Jakelu

Siinä on kaksi kotia, tärkeimmät päälle (toinen kerros) ja yläasteen (huoneisto yli 80 m2).

►Características

3 asuntolat, 2 ruokailutilat, 2 keittiöt, 3 wc, 1 sali, 1 toimisto, 1 terassi, 1 parveke, 1 terassi, 1 Solana-patinillo, 1 autotalli, 1 Katto.

► jäsentäminen

Talo voidaan rakentaa kaikki yhdessä, tai kahteen asuntoa, kuten tällä hetkellä. Alunperin se oli yhden asunnon, mutta on niin iso, sen omistajat päättivät perustaa pienempi kuin asunnon. Mahdollistaa monia mahdollisuuksia, juuri avattu keula, tai oven, se yhtenäistää koko talon. Katon pääsee sisäinen portaikko keittiöstä ja patio, rakenne mahdollistaa koko pinnan yhden kerroksen (on suunnitellut tutkimuksen omistajat, Palvelut, grilli ja uima-allas). Kiinteistössä on kaksi vesimittarit (päärakennus ja asunto) ja laskuri valoa (Se pyysi uutta mittari huoneisto, käsitellään parhaillaan juuri nyt).

► Lisätiedot

Tämä koti on täysin remontoitu vuonna 2004 ensiluokkaisista materiaaleista. Arvoasunto, Minimalistinen muotoilu, selvin päin, Tyylikäs ja toiminnallinen.

► Tausta

Tämä koti myydään, huonekalut mukana, kuten on esitetty kuvissa, koska niiden omistajat eivät enää asu El Hierro pian syistä työpaikkojen siirto. Ennen kriisiä kiinteistön arvo oli yli 475.000 euroa. Omistajat olivat sitovan tarjouksen neljä vuotta sitten myynnissä 445.000 euroa, ja ei myydä.

► Valinnat

Myynti, vuokra, vuokraa oma, vaihtokauppa muiden ominaisuuksien.

► Rajoitukset

Vain vuokrata ihmisille, joilla on todistettu maksukyky, perheet pienempi määrä ihmisiä, ilman pieniä lapsia eikä lemmikkejä.

► Vuokraehdot

Vesi ja sähkö eivät sisälly, välttämätön pankkitakauksen, on tallettaa kaksi kuukautta talletus.

► Hinta

Tämä talo myydään lopulliseen hintaan € 330000. Hinta vuokraamisesta, 550€ / mes. Hinta vuokraamisesta optiolla, 1.100€ / mes.

► Yhteystiedot

Lue lisää: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Yksityiskohtia rakennus

► Equipment

Daikin tarjoaa huippuluokan laitteet ilmastointi, lämmitys ja kosteudenpoisto koko talossa. Sähköiset mekanismit ovat high-end, kytkimet LED-valoilla paikantaa pimeässä, valoteho sääntelyviranomaisten, puhelimen ja maa- ja satelliittitelevisio jokaisessa huoneessa (kuten käymälöiden), integroitu äänijärjestelmä koko talon keskikonsolin pääsalongissa (Taustamusiikki, video, radio, Hi-Fi), video intercom järjestelmä televisionkatselua kaikki asumiseen, automatisoitu suora ja intensiivinen kylpyhuoneissa, lattia koko talon ylellinen valkoinen posliini (muistolaatat 50×50 cm), yli 200 myyntipisteistä hajallaan talossa, voimalinjoihin valon erottaa matka- ja yksilöllisiä kodinkoneet, Sisätilat ja ulkoa kirvesmiehen kiinteässä lehtipuiden valkoinen alumiini (kaksinkertaiset ikkunat paremmin äänieristys), rappu pääsy asunto jalo ja vankka metsään valoa LED-valoilla socket korkeus, Poreamme varustettu käyttövoima veden ja ilman kupla sarakkeet, hierova sarake suihkuallas 2 m2 n., valtava olohuone sohvaryhmä Natuzzi hyväpalkkainen 3+3 luonnollinen nahka (arvostetaan enemmän kuin 9.000 euroa), siirtomaa takka, olohuoneen kalusteet, jossa on integroitu ympäristön valot samassa, iso keittiö sisustus LED valot kaikki kaapit ja erittäin suuri poyos, kaukovalot vähän virtaa ja integroiva suunnittelu, mekanismeja, joilla parannetaan hergonomía ja tilaa, silestone extravahva valkoinen penkit high-end ja high-end laitteita Bosh [American jääkaappi (jään annostelija, jäämurskaa ja vettä), viinin 256 pulloa eri osastoja eri lämpötiloissa puna- ja valkoviinejä (tai vaaleanpunainen), induktio liesi, suurikokoinen 5 tulipalot ja monet automatisoitu toimintoja, huppu ja isokokoisia muotoilu valot korkean tarkkuuden ja paljon automaattisia toimintoja, art integroitu monipuolinen automatisoitu astianpesukoneet, sarake muodostettu pyrolyyttisellä uuni ja mikroaaltouuni monipuolinen automatisoitu sekä], Allas patio pesuun ja muut laitteet, joka tarjoaa asuntoja (pesukone, kuivausrumpu, jääkaappi, pakastin, astianpesukone), autotalli kerroksen terassilla ja varustettu slip säädetty ajoneuvon yli moottoripyörä, sisäinen pääsy autotalli, vieressä 20 mittari julkisivu, erittäin tilava ja mukava talo, paljon valoa, erinomaiset näkymät laaksoon rajan Roques Salmor, kaupungin Frontera ja ylängöllä omien laaksossa, …ja paljon muuta.

► Makuuhuone

Bedroom Suite, yli 40 m2, terassilla, kylpyhuoneen sisustukseen, toimisto- ja aula.

► Toissijainen Makuuhuone

Suuri kahden hengen huone, 14 m2 n.

► vierashuone

Erittäin tilava kahden hengen integroitu ohjelmistopaketti, kylpyhuone sisällä.

► juhlasalissa

Vast oleskelu yli 30 m2, integroitu parveke ja lukusali.

► Toissijainen Lounge

Cozy oleskelua 18 m2 n.

► tärkein keittiö

Spectacular keittiö yli 30 m2 laadukkaita metsässä, yhteensopivat ruokailutila 12 Diners (ruokapöytä on saranoitu kaksinkertaistaa sen kapasiteetin).

► Toissijainen Keittiö

Toimiva keittiö täysin varustettu pesukone, kuivausrumpu, TENDEDEROS… (Solana-patinillo).

► Master Bath

Erinomainen muotoilu tälle oleskelua 15 m2 n. laatta seinät sinisen sävyillä, on suuri poreallas vesisuihkuyksikkö järjestelmä ja ilmaa sarakkeet, lämmitys on myös automatisoitu, puhelinpistorasiat ja televisio maanpäällisiä ja satelliitin.

► Kylpyhuone Toissijainen

Erinomainen suunnittelu tässä huoneessa laatta seinät vihreän sävyt, on suuri suihku hydro torni vesisuihkuyksikkö järjestelmä, lämmitys on myös automatisoitu.

► Kylpyhuone Vieraat

Perinteiset kylpyhuone kylpyamme.

► Tilaa

Suuri työalue, jossa on tilaa pöytä ja useita komerot.

► Terassi

Suuri terassi on upeat näkymät laaksoon El Golfo, Rocks Salmor, Rajakaupunki ja vuoristoalue. Saatavana alue roikkuu ja kenkä rakennettu suuri terassi.

► Parveke

Viihtyisä ja toimiva parveke, josta voit nähdä upeat näkymät laakson El Golfo, Rocks Salmor, Rajakaupunki ja vuoristoalue.

► Hall

Suuri sali, Erittäin tilava ja suuri, Access Ladder top kiinteässä lehtipuiden, Led-valot kävellä pistorasia, kommunikaattori ovi autotallin.

► Aula

Tilava aula jälleenmyyjä sviitti makuuhuone, antaa pääsyn huoneeseen, toimisto, terassi ja toinen kylpyhuone.

► Patio

Erittäin valoisa ja sijaitsee missä lisälaitteilla kuten pesu, kuivausrumpu, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. On myös pesuallas pestä kädet, ja hyllyt ja hyllyt. On pääsy portaat katolle.

► Solana-Patinillo

Sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, korkea ruokaa, on tilaa pesukone, kuivausrumpu, pesuallas käsienpesuun, paikka asua hyllyillä ja hyllyt. Tässä ovat sähkökattila, joka toimittaa ensimmäisessä kerroksessa (huoneisto).

► Garage

Tilava, jos se on iso auto (kaikki pitkät kenttä), moottoripyörä ja, bicletas, ja niin edelleen. Siinä on luistamaton lattia terassi, automaattinen ovi kaukosäätimellä, hyllyt, ja niin edelleen. Se on sisäinen luukku päärakennus. Tässä on kattila butaani rikkaus toimittaa kotelon päällä (toinen kerros).

► Katto

Valtava, läpikuultava, monia mahdollisuuksia. Omistajat ovat uima-allas ja aurinkoa alue. Ne oli tarkoitus tehdä yksiö, kanssa Palvelut, grilli ja uima-allas. Näkemykset ovat lyömätön, ei ole estettä, näet laaksossa El Golfo kaikessa äärettömyyden, Roques de Salmor, vuorijono että rajojen Frontera, ja itse kylässä. Upeat näkymät Atlantin valtamerelle.

► Muut

Kiinteistössä on muutamia käytävillä ja ovat todella ottaa leveydet, yli 1,50 metriä leveä. Lisäksi mahtava näköala, asuminen on erittäin aurinkoinen tarjoaa monta tuntia auringonpaistetta koko päivän, sekä kesällä että talvella. Se on hyvin viileä kesällä ja lämmin talvella. Se sijaitsee rauhallisella alueella, keskellä Frontera, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä pääkatu Tigaday, jossa pankit ovat, supermarketit, Varastot, ja niin edelleen. Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä koulun ja instituutti, yhtä kaukana bussipysäkki ja taksi. Erinomainen ominaisuus ostamiseksi El Hierron saarella.

 

Kiinteistön sijainti