Etsimme

Osoitamme alla omaisuutta hakupyynnöissä että asiakkaamme ovat tehneet meistä; Yritämme etsiä näitä ominaisuuksia, joko vuokrata vuodenaikoina, joko vuokrata päiviä. Jos sinulla on, tai jos tiedät jonkun, ja haluaa olla onnistumme, ole hyvä, haluta kosketus meille.

Viite. AN55- Majoitus päiviä: Asiakas etsii talon tai asunnon vuokrata pari päivien välillä 01 ai 06 elokuu 2014. Anywhere El Hierron.
Viite. AN50 Majoitus päiviä: asiakas haluavat vuokrata talon pari päivää välissä 03 ai 07 syyskuu 2014. Anywhere El Hierron.
Viite. AN45 Majoitus päiviä: Border asiakas haluavat vuokrata asunnon pari päivää 05 ai 09 elokuu 2014.
Viite. AN40 House pohjakerroksessa: Border asiakas etsii koko elokuun. Sen on oltava 2 huoneet.
Viite. AN35 alppimaja / talo / house terrera: Asiakas etsii pari suurituloisia. Sinun täytyy olla mukava sisustus ja laatua, ja ainakin 2 huoneet. pitkällä aikavälillä. mikäli mahdollista, Se ei ole välttämätöntä, on toivottavaa, että käytettävissä: perusteet, meri, pool, tulisija. Sijainti on: Raja, La Caleta, Tamaduste, Mocanal tai Guarazoca.
Viite. AN30 Valverde: Asiakas etsii pieniä ja edullisia studiossa tai huoneistossa yksi henkilö. pitkällä aikavälillä.
Viite. AN25 House pohjakerroksessa: Border asiakas etsii päivää 6-29 elokuu. 4 ihmiset.
Viite. AN20 Maa: asiakas haluavat ostaa halpaa maata, jossa voit asentaa puutalo esiasennettu.
Viite. AN15 Maa: asiakas haluavat ostaa halpaa maata, jossa voi rakentaa pienen talon.
Viite. AN10 house terrera: terrera asiakas etsii talon vuokrata pitkäaikaiseen Frontera ainakin 2 asuntolat. Asiakas olisi valmis maksamaan enintään 400 € / kk (vesi ja sähkö erilleen).