Τοπική συνόρων

Local 70 m2

Κωδ.: L007
τιμή πωλήσεως: 350 € / mes
NO DISPONIBLE: inmueble ya alquilado

Επικοινωνήστε με τον πωλητή

Νοικιάστε αυτό το φανταστικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Frontera, El Hierro. Η θέση του είναι ανίκητη, στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Frontera, στην Calle Tigaday. Είναι δίπλα σε όλες τις τράπεζες της ζώνης του και άλλα μεγάλα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το βέλος ΚΑΤΩ

Πληροφορίες για το ακίνητο

Πατήστε επανειλημμένα στις καρτέλες στο παράθυρο είναι πλήρως ανοικτό.

Αν ενδιαφέρεστε / α αυτό το ακίνητο, γνωρίζουμε ότι έχουμε αναφερθεί ως: L007.
Εμπορικό ακίνητο που βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο της Frontera (Οδός Tigaday). Έχει μερικά 70 m2 περίπου συν terrza 15 m2 περίπου.
Έχει ένα κύριο χώρο που διανέμονται σε εργοστάσιο και αποθήκη. Έχει ένα πολύ μεγάλο μπάνιο και χώρο για να επιδείξει ότι καταλαμβάνει ολόκληρη την πρόσοψη του ίδιου. Διαθέτει επίσης μια ιδιωτική βεράντα.
Γενική Περιοχή, αποθήκη, μπάνιο και ιδιωτική βεράντα,
Έχει τα μέτρα ασφαλείας, όπως το γυαλί διαρρήκτης, Ηλεκτρική persionas ασφαλείας, high-end φωτιστικό, Αυτόματη φωτισμένο παράθυρο με χρονοδιακόπτη, νέον χρόνο σημάδι χρονόμετρο, κλιματιστικό και θέρμανση, και ούτω καθεξής.
Αυτό το μέρος είναι μισθωμένο για 600 € / μήνα. Έχει πέσει σε τιμή, πρώτα 450 € / μήνα, και τώρα μόνο 350 € / μήνα. Έχει χαμηλώσει την τιμή της κατά περίπου -50%.
Ενοικίου.
Νερό, της ηλεκτρικής ενέργειας και της κοινότητας που δεν περιλαμβάνονται. Ένα μήνα κατάθεση απαιτείται.
Αυτό το εμπορικό ακίνητο είναι μισθωμένο για μια τελική τιμή των 350 € / μήνα.
Μάθετε περισσότερα: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Κωδ.: L007.

Λεπτομέρειες σχετικά με το κτίριο

Πατήστε επανειλημμένα στις καρτέλες στο παράθυρο είναι πλήρως ανοικτό.

Αυτό το εμπορικό ακίνητο έχει κρύσταλλο ασφαλείας κλοπή, αποκόμματα ηλεκτρική ασφάλεια, κλιματισμό και θέρμανση, high-end εξαρτήματα σε όλο το σπίτι, βιτρίνα φωτισμού και φωτεινή επιγραφή διαφήμιση (και οι δύο, ελεγχόμενους χρόνους χρονοδιακόπτη), εγκατάσταση για τη συμβατική τηλεόραση και δορυφορική τηλεόραση, πλήρως καλωδιωμένη για την εγκατάσταση των σταθμών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλη την αίθουσα και την αφθονία των εξόδων.

► Εικόνες