Casa Alto Μόνιμη

πολυτέλεια 3 Τέταρτη / s 3 Μπάνιο / α 1 Garaje / s +300 m2

Κωδ.: CL005
τιμή κτήσεως: 330.000 €
τιμή πωλήσεως (+ προαίρεσης αγοράς): 1.100 € / mes
τιμή πωλήσεως: 550 € / mes
► Agua y luz no incluidos en el precio
ανταλλαγή: Οι προσφορές απευθύνονται

Επικοινωνήστε με τον πωλητή

Προς πώληση ή ενοικίαση αυτό το σπίτι πολυτέλειας που βρίσκεται σε Frontera, El Hierro. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε αυτό το φανταστικό ακίνητο που upscale για την τιμή ενός συμβατικού σπιτιού. Μινιμαλιστικό στυλ, νηφάλιος, Κομψό και λειτουργικό. Η πριμοδότηση ποιότητας ιδιοκτησίας και άνεση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε όπως πάντα ονειρευόσασταν…!

Έχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο παρακάτω, μετά φωτογραφίες.

Φωτογραφίες Ακινήτου

► Κύρια Αίθουσα

 

► Κύρια Κουζίνα

 

► κύρια κρεβατοκάμαρα

 

► Δευτεροβάθμια Υπνοδωμάτιο

 

► Μεταπτυχιακό Μπανιέρα

 

► Μπάνιο Δευτεροβάθμια

 

► Hall

 

► Apartamento Planta Baja

 

► Αίθριο

 

► Παραγγελία (εν αναμονή της δημοσίευσης)

► Μπαλκόνι (εν αναμονή της δημοσίευσης)

► Γκαράζ (εν αναμονή της δημοσίευσης)

► Στέγη και Βεράντα (εν αναμονή της δημοσίευσης)

► Πρόσοψη και Εξωτερικών (εν αναμονή της δημοσίευσης)

 

Πληροφορίες για το ακίνητο

► αναφοράς

Αν ενδιαφέρεστε / α αυτό το ακίνητο, γνωρίζουμε ότι έχουμε αναφερθεί ως: CL005.

► Τοποθεσία

Εξαιρετική πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται σε Frontera, ένας από τους κύριους δρόμους του κέντρου, δύο λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό εμπορικό δρόμο (Οδός Tigaday), με τις περισσότερες τράπεζες και καταστήματα. Έχει περισσότερα από 300 m2 με εξαίρεση επιφάνεια της στέγης.

► Διανομή

Έχει δύο σπίτια, ο κύριος στην κορυφή (δεύτερο πάτωμα) και κατώτερη δευτεροβάθμια (διαμέρισμα πάνω 80 m2).

►Características

3 κοιτώνες, 2 τραπεζαρίες, 2 κουζίνες, 3 τουαλέτες, 1 αίθουσα, 1 γραφείο, 1 ταράτσα, 1 μπαλκόνι, 1 πλακόστρωτη εσωτερική αυλή, 1 Σολάνα-patinillo, 1 γκαράζ, 1 Rooftop.

► Δόμηση

Το σπίτι μπορεί να κατασκευαστεί, όλα σε ένα, ή να διαιρεθεί σε δύο κατοικίες, όπως συμβαίνει σήμερα. Αρχικά ήταν όλα μια ενιαία κατοικία, αλλά είναι τόσο μεγάλο, οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να καθοριστούν χαμηλότερα ως ένα διαμέρισμα. Επιτρέπει πολλές δυνατότητες, μόλις άνοιξε ένα τόξο, ή μέσα από την πόρτα, θα ενοποιήσει όλο το σπίτι. Η οροφή είναι προσβάσιμο από εσωτερική σκάλα από την κουζίνα και το αίθριο, κατασκευή επιτρέπει ολόκληρη την επιφάνεια ενός ορόφου (σχεδιάστηκε από μια μελέτη ιδιοκτήτες, Παροχές, μπάρμπεκιου και πισίνα). Το ακίνητο διαθέτει δύο μετρητές νερού (κύρια κατοικία και διαμέρισμα) και ένας μετρητής φωτός (Ζητείται ένα νέο μετρητή για το διαμέρισμα, Γίνεται επεξεργασία τώρα).

► Ιδιότητες

Αυτό το σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως στο έτος 2004 με υλικά κορυφαίας ποιότητας,. Πολυτελές οίκημα, Μινιμαλιστική σχεδίαση, νηφάλιος, Κομψό και λειτουργικό.

► Ιστορικό

Αυτό το σπίτι προσφέρεται για πώληση, περιλαμβάνονται έπιπλα, όπως φαίνεται στις εικόνες, επειδή οι ιδιοκτήτες τους κατοικούν πλέον στο El Hierro σύντομα για λόγους μεταφοράς θέσεων εργασίας. Πριν από την κρίση η ιδιότητα αυτή αποτιμάται σε περισσότερα από 475.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες είχαν μια σταθερή προσφορά πριν από τέσσερα χρόνια για την πώληση 445.000 ευρώ, και δεν πωλείται.

► Επιλογές

Πώληση, ενοικίου, νοικιάσετε για να αγοράσω, αντιπραγματισμού για άλλες ιδιότητες.

► Περιορισμοί

Ενοικιάζεται μόνο σε άτομα με αποδεδειγμένη χρηματοπιστωτική φερεγγυότητα, οικογένειες μειωμένος αριθμός των ατόμων, χωρίς μικρά παιδιά και δεν τα κατοικίδια ζώα.

► Όροι ενοικίασης

Νερό και της ηλεκτρικής ενέργειας που δεν περιλαμβάνονται, απαιτούμενη τραπεζική εγγύηση, πρέπει να καταθέσει δύο μηνών καταθέσεων.

► Τιμή

Αυτό το σπίτι πωλείται για μια τελική τιμή των € 330.000. Τιμή ενοικίασης, 550€ / mes. Τιμή ενοικίασης να κατέχουν, 1.100€ / mes.

► Επικοινωνία

Μάθετε περισσότερα: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Κωδ.: CL005.

 

Λεπτομέρειες σχετικά με το κτίριο

► Εξοπλισμός

Η Daikin προσφέρει high-end συσκευές κλιματισμού, θέρμανση και αφύγρανση σε όλο το σπίτι. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί είναι high-end, διακόπτες με LED φώτα για να εντοπίσετε στο σκοτάδι, ρυθμιστές έντασης του φωτός, τηλέφωνο και επίγεια και δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο (συμπεριλαμβάνονται οι τουαλέτες), ολοκληρωμένο σύστημα ήχου σε όλο το κέντρο της σπίτι κονσόλα στο κεντρικό σαλόνι (Muzak, βίντεο, ραδιόφωνο, Hi-Fi), βίντεο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τηλεθέαση σε όλες τις κατοικίες, αυτοματοποιημένη άμεση και εντατική θέρμανση στο μπάνιο, πάτωμα σε όλο το σπίτι πολυτελείας λευκή πορσελάνη (πλάκες 50×50 cm), επί 200 διάσπαρτα σε όλο το σπίτι, δυναμικές γραμμές του φωτός που χωρίζονται από τα ταξίδια και εξατομικευμένες συσκευές, Εσωτερική και εξωτερική ξυλουργική σε στερεά σκληρά ξύλα σε λευκό αλουμίνιο (διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση), σκάλα πρόσβασης στη στέγαση σε ευγενή και ξύλα με το φως με LED φώτα ύψος υποδοχή, Μπανιέρα τζακούζι είναι εξοπλισμένα με την πρόωση του νερού και του αέρα Στήλες με φούσκα, υδρομασάζ στήλη στο δίσκο ντους 2 m2 περίπου., τεράστιο σαλόνι με καναπέ Natuzzi upscale 3+3 φυσικό δέρμα (αποτιμάται σε περισσότερα από 9.000 ευρώ), αποικιακή τζάκι, έπιπλα σαλονιού με ενσωματωμένο φώτα περιβάλλοντος με τον ίδιο, μεγάλη μεγάλη κουζίνα με εσωτερικό φωτισμό σε όλες τις ντουλάπες και τα πολύ μεγάλα poyos LED, μεγάλη σκάλα με χαμηλή ισχύ και περιεκτικό σχέδιο, μηχανισμοί για τη βελτίωση hergonomía και το χώρο, Silestone πολύ δυνατό λευκό παγκάκια σε high-end και high-end συσκευές Bosh [Αμερικανός ψυγείο (με παροχή πάγου, θρυμματισμένο πάγο και νερό), για το κρασί 256 φιάλες με διαφορετικά τμήματα με διαφορετικές θερμοκρασίες για κόκκινα και λευκά κρασιά (ή ροζ), επαγωγή εστίες, μεγάλο φορμά 5 πυρκαγιές και πολλές αυτοματοποιημένες λειτουργίες, κουκούλα και μεγάλου μεγέθους σχέδιο με φώτα υψηλής ακρίβειας και πολλές αυτοματοποιημένες λειτουργίες, τέχνη ολοκληρωμένη χαρακτηριστικό πλούσια αυτοματοποιημένα πλυντήρια πιάτων, στήλη που σχηματίζεται από την πυρολυτική φούρνο και διαθέτουν πλούσια μικροκυμάτων αυτοματοποιημένη τόσο], Πισίνα αίθριο χώρο για πλύσιμο και άλλες συσκευές που παρέχει στέγαση (ροδέλα, στεγνωτήριο, ψυγείο, καταψύκτης, πλυντήριο πιάτων), βεράντα δάπεδο του γκαράζ και εξοπλισμένη ολίσθησης που προβλέπονται για ένα όχημα πάνω σε μοτοσικλέτα, εσωτερική πρόσβαση στο γκαράζ, δίπλα 20 μετρητής πρόσοψη, πολύ ευρύχωρο και άνετο σπίτι, άπλετο φως, εξαιρετική θέα στην κοιλάδα των συνόρων με Roques Salmor, η πόλη της Frontera και ο ορεινός όγκος της δικής κοιλάδα, …και πολύ περισσότερο.

► κύρια κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα, επί 40 m2, με βεράντα, εσωτερικό μπάνιο, γραφείο και το λόμπι.

► Δευτεροβάθμια Υπνοδωμάτιο

Μεγάλο δίκλινο δωμάτιο, 14 m2 περίπου.

► Υπνοδωμάτιο επισκεπτών

Πολύ ευρύχωρα δίκλινα ολοκληρωμένη σουίτα, με εσωτερικό μπάνιο.

► Κύρια Αίθουσα

Τεράστιες διαμονή άνω 30 m2, ενσωματωθεί με μπαλκόνι και αίθουσα ανάγνωσης.

► Δευτεροβάθμια Lounge

Άνετη διαμονή 18 m2 περίπου.

► Κύρια Κουζίνα

Θεαματικά κουζίνα πάνω 30 m2 σε υψηλής ποιότητας ξύλο, με ασορτί τραπεζαρία για 12 Diners (η τραπεζαρία είναι αρθρωμένο διπλασιασμού της χωρητικότητας του).

► Δευτεροβάθμια Κουζίνα

Λειτουργική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο, στεγνωτήριο, TENDEDEROS… (Σολάνα-patinillo).

► Μεταπτυχιακό Μπανιέρα

Εξαιρετική σχεδίαση για αυτή τη διαμονή 15 m2 περίπου. με τοίχους πλακάκι σε μπλε αποχρώσεις, έχει ένα μεγάλο σύστημα πρόωσης τζακούζι τζετ και στήλες αέρα, θέρμανση έχει επίσης αυτοματοποιημένη, πρίζες τηλεφώνου και τηλεόρασης επίγειας και δορυφορικής.

► Μπάνιο Δευτεροβάθμια

Εξαιρετική σχεδίαση για αυτό το δωμάτιο με τους τοίχους πλακάκι σε πράσινες αποχρώσεις, έχει μεγάλο ντους με υδρομασάζ πύργος με σύστημα αεριοπροώθηση, θέρμανση έχει επίσης αυτοματοποιημένη.

► Μπάνιο επισκέπτες

Συμβατική μπάνιο με μπανιέρα.

► Παραγγελία

Μεγάλος χώρος εργασίας με χώρο για τραπέζι και πολλές ντουλάπες.

► Αίθριο

Μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα του El Golfo, Βράχοι Salmor, Πόλη στα σύνορα και ορεινός όγκος. Διαθέσιμο χώρο για κρέμασμα και υποδημάτων χτισμένο σε πολύ μεγάλη βεράντα.

► Μπαλκόνι

Άνετο και λειτουργικό μπαλκόνι από όπου μπορείτε να δείτε φανταστική θέα της κοιλάδας του El Golfo, Βράχοι Salmor, Πόλη στα σύνορα και ορεινός όγκος.

► Hall

Μεγάλη αίθουσα, Πολύ ευρύχωρο και μεγάλο, Σκάλα Πρόσβαση με κορυφαία σε στερεά σκληρά ξύλα, Led φώτα τα πόδια υποδοχή, πόρτα του Communicator στο γκαράζ.

► Λόμπι

Ευρύχωρο έμπορος λόμπι suite master υπνοδωμάτιο, δίνει πρόσβαση στο δωμάτιο, γραφείο, βεράντα και δεύτερο μπάνιο.

► Αίθριο

Πολύ φωτεινό και βρίσκεται εκεί όπου πρόσθετες συσκευές, όπως το πλύσιμο, στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και καταψύκτη. Υπάρχει επίσης ένα νεροχύτη να πλένουν τα χέρια, και τα ράφια και τα ράφια. Υπάρχει πρόσβαση με σκάλα στην ταράτσα.

► Σολάνα-Patinillo

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, με υψηλή κουζίνα, Είναι ένας χώρος για πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, νεροχύτη για πλύσιμο στο χέρι, θέση για να κρεμάσει με ράφια και ράφια. Εδώ είναι ηλεκτρικό λέβητα που παρέχει στον πρώτο όροφο (διαμέρισμα).

► Γκαράζ

Ευρύχωρος, όπου είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο (όλη τη μακρά πεδίο), μια μοτοσικλέτα και, bicletas, και ούτω καθεξής. Διαθέτει αντιολισθητικό δάπεδο βεράντα, αυτόματη πόρτα με τηλεχειρισμό, ράφια, και ούτω καθεξής. Διαθέτει εσωτερική πόρτα πρόσβαση στην κύρια κατοικία. Εδώ είναι ένας πλούτος βουτάνιο λέβητα να παρέχει την κορυφή του περιβλήματος (δεύτερο πάτωμα).

► Στέγη

Απέραντος, διάφανος, με πολλές δυνατότητες. Οι ιδιοκτήτες έχουν πισίνα και χώρο για ηλιοθεραπεία. Είχαν προγραμματίσει να κάνει ένα διαμέρισμα στούντιο, με ανέσεις, μπάρμπεκιου και πισίνα. Η θέα είναι ασυναγώνιστη, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, μπορείτε να δείτε την κοιλάδα του Ελ Golfo σε όλες τις απεραντοσύνη του, Roques de Salmor, η οροσειρά που συνορεύει Frontera, και το ίδιο το χωριό. Καταπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

► Άλλες

Το ακίνητο έχει λίγες διαδρόμους και πραγματικά έχουν πλάτη, επί 1,50 μέτρα πλάτος. Εκτός από την ασυναγώνιστη θέα, στέγαση είναι πολύ ηλιόλουστη παρέχει πολλές ώρες ηλιοφάνειας καθ 'όλη την ημέρα, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Είναι πολύ δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, στο κέντρο της Frontera, μόνο 2 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο Tigaday, όπου οι τράπεζες, σούπερ μάρκετ, Καταστήματα, και ούτω καθεξής. Μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το σχολείο και ινστιτούτο, σε ίση απόσταση από τη στάση του λεωφορείου και των ταξί. Εξαιρετικό ακίνητο για αγορά στο νησί El Hierro.

 

Τοποθεσία Ακινήτου