Local Border

Local 70 m2

Ref.: L007
lejeprisen: 350 € / mes
NO DISPONIBLE: inmueble ya alquilado

kontaktperson

Lej denne fantastiske butik i centrum af byen Frontera, El Hierro. Dens placering er uovervindelig, i den største shopping gade i Frontera, på Calle Tigaday. Det er støder op til alle banker i området og andre store butikker.

For mere information klik på pil ned

Oplysninger om ejendommen

Tryk flere gange på fanerne til vinduet er helt åben.

Hvis du er interesseret / a i denne egenskab, ved, at vi har benævnt: L007.
Kommerciel ejendom beliggende i shopping gade i Frontera (Street Tigaday). Har nogle 70 m2 på ca. plus terrza 15 m2 ca..
Det har et hovedområde fordelt i anlæg og lager. Den har et meget stort badeværelse og plads til at fremvise det fylder hele facaden af ​​det samme. Det har også en privat terrasse.
Generelle område, lager, badeværelse og privat terrasse,
Det har sikkerhedsforanstaltninger, såsom indbrudstyv glas, Elektrisk sikkerhed persionas, high-end armatur, Automatisk oplyst vindue med timer tid, neonskilt timer tid, air condition og opvarmning, og så videre.
Dette sted blev lejet for 600 € / måned. Det er faldet i pris, første 450 € / måned, og nu kun 350 € / måned. Det har sænket sin pris med ca. -50%.
Udlejning.
Vand, el og samfund ikke inkluderet. En måned depositum er påkrævet.
Denne kommercielle Ejendommen er udlejet til en endelig pris på 350 € / måned.
Lær mere: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: L007.

Detaljer om bygningen

Tryk flere gange på fanerne til vinduet er helt åben.

Denne kommercielle har krystal tyveri sikkerhed, stumper elektrisk sikkerhed, aircondition og varme, high-end-installationer i hele hjemmet, showcase belysning og neonskilt reklame (begge, styret udløser gange), installation af konventionelle tv og satellit-tv, fuldt monteret til installation af edb-stationer i hele lokalet og masser af forretninger.

► Images