Casa Alto Stående

luksus 3 Fjerde / s 3 Bad / s 1 Garaje / s +300 m2

Ref.: CL005
købsprisen: 330.000 €
lejeprisen (+ købsoption): 1.100 € / mes
lejeprisen: 550 € / mes
► Vand og elektricitet ikke er inkluderet i prisen
udveksling: tilbud er rettet

kontaktperson

Til salg eller leje dette luksus hjem beliggende i Frontera, El Hierro. Du kan købe eller leje denne fantastiske ejendom opført fornemme til prisen for en konventionel hus. Minimalistisk stil, sober, Elegant og funktionel. Denne egenskab premium kvalitet og komfort. Nu kan du leve som altid drømt…!

Detaljerede oplysninger om denne ejendom nedenfor, efter fotografier.

Billeder af ejendommen

► Main Hall

 

► Main Kitchen

 

► Main Bedroom

 

► Sekundær Bedroom

 

► Master Bath

 

► Badeværelse Sekundær

 

► Hall

 

► stuelejlighed

 

► Terrace

 

► Order (indtil offentliggørelsen)

► Balcony (indtil offentliggørelsen)

► Garage (indtil offentliggørelsen)

► Tag og Patio (indtil offentliggørelsen)

► Facade og udenrigsminister (indtil offentliggørelsen)

 

Oplysninger om ejendommen

► reference

Hvis du er interesseret / a i denne egenskab, ved, at vi har benævnt: CL005.

► Beliggenhed

Enestående luksus ejendom beliggende i Frontera, en af ​​de vigtigste gader i downtown, to minutters gang fra den største shopping gade (Street Tigaday), med de fleste banker og butikker. Han har mere end 300 m2 eksklusive tagflade.

► Distribution

Det har to hjem, den vigtigste oven (anden sal) og lavere sekundær (lejlighed over 80 m2).

►Características

3 sovesale, 2 spisestuer, 2 køkkener, 3 toiletter, 1 hall, 1 kontor, 1 terrasse, 1 altan, 1 gårdhave, 1 Solana-patinillo, 1 garage, 1 Rooftop.

► Strukturering

Huset kan bygges alt i én, eller opdelt i to boliger, som det i øjeblikket. Oprindeligt var det hele en enkelt bolig, men bliver så stor, dets ejere besluttet at sætte lavere som en lejlighed. Tillader mange muligheder, lige åbnet en bue, eller gennem dør, det ville forene hele huset. Taget er tilgængelig med intern trappe fra køkkenet og terrassen, konstruktion tillader hele overfladen af ​​en etage (er designet i en undersøgelse ejere, Faciliteter, grill og pool). Ejendommen har to vandmålere (hovedhuset og lejlighed) og en tæller lys (Der anmodes om en ny måler til lejligheden, bliver behandlet lige nu).

► Kvaliteter

Dette hjem er blevet fuldstændig renoveret i år 2004 med førsteklasses materialer. Luksus ejendom, Minimalistisk design, sober, Elegant og funktionel.

► Baggrund

Dette hjem er udbudt til salg, møbler inkluderet, som vist i billederne, fordi deres ejere ikke længere opholde sig i El Hierro snart på grund af jobskifte. Før krisen dette hotel blev vurderet til mere end 475.000 euro. Ejerne havde et fast tilbud for fire år siden til salg 445.000 euro, og ikke solgt.

► Indstillinger

Salg, leje, leje til ejer, byttehandel for andre egenskaber,.

► Begrænsninger

Kun udlejet til folk med bevis for økonomisk solvens, familier reduceret antal personer, uden små børn og ingen kæledyr.

► Lejebetingelser

Vand og elektricitet ikke inkluderet, nødvendige bankgaranti, skal deponere to måneder depositum.

► Pris

Dette hus er solgt til en endelig pris på € 330.000. Pris for leje, 550€ / mes. Pris for leje til ejer, 1.100€ / mes.

► Kontakt

Lær mere: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Detaljer om bygningen

► Udstyr

Daikin tilbyder high-end udstyr til luftkonditionering, opvarmning og affugtning hele huset. De elektriske mekanismer er high-end, afbrydere med LED-lys til at lokalisere i mørke, lys intensitet regulatorer, telefon og jord- og satellit-tv i alle rum (herunder toiletter), integreret lydsystem i hele huset midterkonsollen vigtigste salon (Muzak, video, radio, Hi-Fi), video intercom-system med tv-visning i alle boliger, automatiseret direkte og intensiv opvarmning i badeværelser, gulv i hele huset luksus hvidt porcelæn (plaques 50×50 cm), løbet 200 forretninger spredt i hele huset, linjer af kraft af lys adskilt af rejser og individualiserede apparater, Indvendig og udvendig snedkeri i faste hårdttræ i hvid aluminium (termoruder for bedre lydisolering), trappe adgang til boliger i ædle og massive træsorter med lys med LED lys socket højde, Jacuzzi badekar udstyret med fremdrift af vand og luft boble kolonner, hydromassage kolonne i brusebad magasin 2 m2 ca., stor stue med sofagruppe Natuzzi opskalere 3+3 naturlæder (vurderet til mere end 9.000 euro), koloniale pejs, stue møbler med integrerede omgivende lys i samme, store store køkken med interiør LED lys i alle skabe og de meget store poyos, høje bjælker med lavt strømforbrug og integrativ design, mekanismer til at forbedre hergonomía og rum, Silestone ekstra stærke hvide bænke i high-end og high-end apparater Bosh [Amerikansk køleskab (med is dispenser, knust is og vand), for vin 256 flasker med forskellige rum med forskellige temperaturer for røde og hvide vine (eller lyserød), induktionskomfur, stort format 5 brande og mange automatiske funktioner, hætte og stort format design med lys høj præcision og mange automatiske funktioner, kunst integreret feature-rige automatiserede opvaskemaskiner, kolonne dannet af pyrolytisk ovn og mikroovn feature-rige automatiseret både], Pool udeplads til vask og andre apparater, der giver hus (spændeskive, tørretumbler, køleskab, fryser, opvaskemaskine), garage gulv terrasse og monteret slip fastsat et køretøj over en motorcykel, intern adgang til garagen, siden 20 meter facade, meget rummelige og komfortable hus, masser af lys, fremragende udsigt over dalen grænsen til Roques Salmor, byen Frontera og massivet af egen dal, …og meget mere.

► Main Bedroom

Bedroom suite, løbet 40 m2, med terrasse, badeværelse interiør, kontor og lobby.

► Sekundær Bedroom

Stort dobbeltværelse, 14 m2 ca..

► Gæstesoveværelse

Meget rummelig dobbelt integreret suite, med badeværelse indeni.

► Main Hall

Stort ophold på mere end 30 m2, integreret med balkon og læsesal.

► Sekundær Lounge

Hyggeligt ophold 18 m2 ca..

► Main Kitchen

Spektakulære køkken løbet 30 m2 i høj kvalitet skoven høj, med matchende spiseplads til 12 Diners (spisebordet er hængslet fordoble sin kapacitet).

► Sekundær Kitchen

Funktionelt køkken fuldt udstyret med vaskemaskine, tørretumbler, tendederos… (Solana-patinillo).

► Master Bath

Fremragende design for dette ophold 15 m2 ca.. med flise vægge i blå toner, har en stor jacuzzi jet fremdriftssystem og luft kolonner, opvarmning har også automatiseret, telefonstik og tv-jord- og satellitbaserede.

► Badeværelse Sekundær

Fremragende design for dette rum med flise vægge i grønne toner, har stor bruseniche med hydro tårn med jet fremdriftssystem, opvarmning har også automatiseret.

► Badeværelse Gæster

Konventionel badeværelse badekar.

► Order

Stort arbejdsområde med plads til bord og flere toiletter.

► Terrace

Stor terrasse med fantastisk udsigt over dalen af ​​El Golfo, Rocks Salmor, Border by og bjerg massivet. Tilgængelig område for hængende og sko indbygget i meget stor terrasse.

► Balcony

Hyggelig og funktionel balkon, hvorfra du kan se en fantastisk udsigt over dalen af ​​El Golfo, Rocks Salmor, Border by og bjerg massivet.

► Hall

Stor hal, Meget rummelig og stor, Adgang Stige med top i faste hårdttræ, LED-lys gang socket, kommunikator døren til garagen.

► Lobby

Rummelig lobby forhandler suite soveværelse, giver adgang til rum, kontor, terrasse og andet badeværelse.

► Patio

Meget lyse og ligger, hvor yderligere apparater som vask, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er også en vask til at vaske hænder, og hylder og reoler. Der er adgang via trapper til taget.

► Solana-Patinillo

Beliggende på første sal, med høj køkken, er et rum til vaskemaskine, tørretumbler, vask til håndvask, sted at hænge med hylder og hylder. Her er el-kedel, der leverer første sal (lejlighed).

► Garage

Rummelig, hvor det er en stor bil (alle lange felt), en motorcykel og, bicletas, og så videre. Den er udstyret med skridsikre gulve terrasse, automatiske døre med fjernbetjening, hylder, og så videre. Det har intern adgang døren til hovedbygningen. Her er en kedel butan rigdom at forsyne toppen af ​​huset (anden sal).

► Tag

Vast, diaphanous, med mange muligheder. Ejerne har pool og solbadning område. De havde planlagt at lave en studio lejlighed, med faciliteter, grill og pool. Udsigten er uovertruffen, der er ingen hindring, du kan se dalen El Golfo i al sin storhed, Roques de Salmor, bjergkæden, der grænser Frontera, og selve landsbyen. Spektakulær udsigt over Atlanterhavet.

► Andet

Ejendommen har få gange og er i sandhed har bredder, løbet 1,50 meter bred. Ud over enestående udsigt, boliger er meget solrig giver mange solskinstimer i løbet af dagen, både sommer og vinter. Det er meget køligt om sommeren og varme om vinteren. Det er beliggende i et roligt område, i centrum af Frontera, kun 2 minutters gang fra hovedgaden Tigaday, hvor bankerne er, supermarkeder, Butikker, og så videre. Kun 5 minutters gang fra skolen og institut, med lige stor afstand fra busstoppestedet og taxa. Fremragende ejendom købes på øen El Hierro.

 

Ejendom placering