Local en Frontera

Local 70 m2

Ref.: L007
Preu lloguer: 350 € / mes
NO DISPONIBLE: immoble ja llogat

Contactar amb Agent

Es lloga aquest fantàstic local comercial al centre del poble de Frontera, El Hierro. La seva ubicació és immillorable, al carrer comercial més important de Frontera, al Carrer Tigaday. Es troba al costat de tots els bancs de la zona i la resta de comerços importants.

PER MÉS INFORMACIÓ PREMI A LES FLETXES DE BAIX

Informació sobre l'immoble

Premeu diverses vegades sobre les pestanyes perquè la finestra s'obri completament.

Si està interessat / da en aquest immoble, sàpiga que l'hem referenciat com: L007.
Local comercial ubicat al mig del carrer comercial de Frontera (Carrer Tigaday). Disposa d'uns 70 m2 aproximadament més 1 TERRASSA de 15 m2 aproximadament.
Compta amb una sola planta distribuïda en zona principal i magatzem. Té un bany molt ampli i espai per aparador que ocupa tota la façana del mateix. A més compta amb una terrassa privada.
Espai general, magatzem, bany i terrassa privada,
Disposa de mesures de seguretat com ara vidre antirobatori, persionas elèctriques de seguretat, lluminària d'alta gamma, Aparador il·luminat automàtic amb temporitzador de temps, cartell lluminós amb temporitzador de temps, aire acondicionat i calefacció, etcètera.
Aquest local estava sent llogat per 600 € / mes. Ha baixat de preu, primer a 450 € / mes, i ara a tan sols 350 € / mes. Ha baixat el seu preu en prop d'un -50%.
Lloguer.
Aigua, llum i comunitat no inclosos. Cal un mes de fiança.
Aquest local comercial es lloga per un preu final de 350 € / mes.
Més informació: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: L007.

Detalls sobre l'immoble

Premeu diverses vegades sobre les pestanyes perquè la finestra s'obri completament.

Aquest local comercial disposa de vidre de seguretat antirobatori, persiana metàl·lica elèctrica de seguretat, aire condicionat i calefacció, lluminàries d'alta gamma en tot el local, gran aparador amb il·luminació i cartell lluminós publicitari (tots dos, controlats amb temporitzador d'horaris), instal·lació de televisió convencional i televisió satèl·lit, totalment cablejat per instal·lació de llocs d'ordinador per tot el local i multitud d'endolls.

► Imatges