Casa Alt Standing

Luxe 3 Quart / s 3 Bany / s 1 Garatge / s +300 m2

Ref.: CL005
Preu compra: 330.000 €
Preu lloguer (+ opció compra): 1.100 € / mes
Preu lloguer: 550 € / mes
► Aigua i llum no inclosos en el preu
Intercanvi: s'atenen ofertes

Contactar amb Agent

Es ven o lloga aquesta casa de luxe situada a Frontera, El Hierro. Pot comprar o llogar aquesta fantàstica habitatge catalogat d'alt standing a preu d'una casa convencional. D'estil minimalista, sobri, elegant i funcional. En aquest immoble preval la qualitat i el confort. Ara pot viure com sempre va somiar…!

Disposa d'informació detallada sobre aquest immoble més baix, després de les fotografies.

Fotografies de l'immoble

► Saló Principal

 

► Cuina Principal

 

► Dormitori Principal

 

► Dormitori Secundari

 

► Bany Principal

 

► Bany Secundari

 

► Saló

 

► Apartament Planta Baixa

 

► Terrassa

 

► Ordre (pendents de publicació)

► Balcó (pendents de publicació)

► Garatge (pendents de publicació)

► Terrat i Pati (pendents de publicació)

► Façana i Exteriors (pendents de publicació)

 

Informació sobre l'immoble

► Referència

Si està interessat / da en aquest immoble, sàpiga que l'hem referenciat com: CL005.

► Ubicació

Excepcional immoble de luxe situat a Frontera, en un dels carrers principals del centre, a dos minuts caminant del carrer principal i comercial (Carrer Tigaday), al costat de la majoria dels bancs i comerços. Té més de 300 m2 sense comptar la superfície del terrat.

► Distribució

Compta amb dos habitatges, la principal a la part alta (segona planta) i la secundària en part baixa (apartament de més de 80 m2).

►Características

3 dormitoris, 2 salons-menjador, 2 cuines, 3 banys, 1 sala, 1 oficina, 1 terrassa, 1 balcó, 1 pati, 1 solana-patinillo, 1 garatge, 1 terrat.

► Estructuració

La casa pot ser integrada tota en una, o dividir-la en dos habitatges, tal com es troba actualment. Originàriament era tot un únic habitatge, però en ser tan gran, seus propietaris van decidir establir la part baixa com un apartament. Permet moltes possibilitats, amb només obrir-se un arc, o porta passant, es tornaria a unificar tot l'habitatge. El terrat accessible mitjançant escala interna des de la cuina i pati interior, permet la construcció en tota la seva superfície d'una planta més (estava projectat pels seus propietaris un estudi, zones d'oci, barbacoa i piscina). L'habitatge disposa de dos comptadors d'aigua (habitatge principal i apartament) i un comptador de llum (està demanat un nou comptador per l'apartament, s'està tramitant en aquests moments).

► Qualitats

Aquesta casa ha estat reformada completament l'any 2004 amb materials de primeríssima qualitat. Habitatge de luxe, de disseny minimalista, sobri, elegant i funcional.

► Antecedents

Aquesta casa es posa en venda, amb mobiliari inclòs, tal com es mostra en les fotografies, causa que els seus propietaris deixaran de residir a El Hierro en breu per motius de trasllat laboral. Abans de la crisi aquest immoble va estar valorat en més de 475.000 euros. Els propietaris van tenir una oferta en ferm fa quatre anys per a la venda a 445.000 euros, i no la van vendre.

► Opcions

Venda, lloguer, lloguer amb opció a compra, permuta per altres immobles.

► Limitacions

Només es lloga a persones amb solvència econòmica contrastada, famílies reduïdes en nombre de persones, sense nens petits i sense animals de companyia.

► Condicions lloguer

Aigua i llum no inclosos, cal aval bancari, s'ha de dipositar dos mesos de fiança.

► Preu

Aquesta casa es ven per un preu final de 330.000 €. Preu per ser llogada, 550€ / mes. Preu per ser llogada amb opció a compra, 1.100€ / mes.

► Contactar

Més informació: inmobiliaria@islaelhierro.com / +34 696.489.391 – Ref.: CL005.

 

Detalls sobre l'immoble

► Equipament

Disposa d'aparells marca Daikin alta gamma per a aire condicionat, calefacció i deshumificación en tot l'habitatge. Els mecanismes elèctrics són d'alta gamma, amb interruptors amb llums led per localitzar-los en plena foscor, reguladors d'intensitat lumínica, telèfon i televisió terrestre i satèl·lit a totes les estances (incloses els banys), sistema de so integrat en tot l'habitatge amb consola central a saló principal (fil musical, vídeo, ràdio, D'alta fidelitat), vídeo porter amb sistema de visualització en totes les televisions de l'habitatge, calefacció directa i intensiva automatitzada en els banys, sòl en tot l'habitatge de porcellana blanca de luxe (plaques de 50×50 cm), més de 200 endolls repartits per tot l'habitatge, línies de força de llum separades per estades i individualitzades per als electrodomèstics, fusteria interior en fustes nobles massisses i exterior en alumini blanc (doble vidre per a una millor insonorització), escala d'accés a l'habitatge en fustes nobles i massissa amb lluminària amb llums leds a altura de sòcol, banyera amb jacuzzi hidromassatge proveït de propulsió d'aigua i columnes de bombolles d'aire, columna d'hidromassatge a plat de dutxa de 2 m2 aprox., grandíssim saló amb conjunt de sofàs Natuzzi d'alt standing 3+3 en pell natural (valorats en més de 9.000 euros), llar de foc tipus colonial, mobles en saló amb llums ambientals integrades en el mateix, espectacular cuina molt gran amb llums led interiors en tots els armaris i en els grandíssims pedrissos, amb llums d'alta il·luminació de baix consum i amb disseny integrador, amb mecanismes per millorar la hergonomía i l'espai, pedrissos en silestone blanc ultraresistentes d'alta gamma i amb electrodomèstics gamma alta de Bosh [nevera americana (amb dispensador de glaçons de gel, gel picat i aigua), vinoteca para 256 ampolles amb compartiments diferenciats i amb temperatures diferents per a vins negres i blancs (o rosats), placa vitroceràmica d'inducció de gran format amb 5 focs i multitud de funcions automatitzades, campana extractora de gran format i disseny amb llums d'alta precisió i multitud de funcionalitats automatitzades, rentavaixelles integrat d'última generació amb multitud de funcionalitats automatitzades, columna formada per forn pirolític i microones amb multitud de funcionalitats automatitzades dos], pati amb pileta per rentar i zona per a altres electrodomèstics que disposa l'habitatge (rentadora, assecadora, nevera, bagul congelador, rentavaixelles), garatge amb terra de terrassa antilliscant i amb armaris proveït per un vehicle més una motocicleta, accés interior al garatge, a prop de 20 metres de façana, casa molt àmplia i confortable, moltíssima lluminositat, immillorables vistes de la Vall de Frontera amb els Roques de Salmor, del poble de Frontera i del massís muntanyós de la pròpia vall, …i un llarg etcètera més.

► Dormitori Principal

Habitació tipus suite, de més de 40 m2, amb terrassa, bany interior, despatx i vestíbul.

► Dormitori Secundari

Habitació doble molt gran, 14 m2 aprox.

► Dormitori Convidats

Habitació doble molt espaiosa integrada en suite, amb bany interior.

► Saló Principal

Grandíssima estada de més de 30 m2, amb balcó integrat i sala de lectura.

► Saló Secundari

Acollidora estada de 18 m2 aprox.

► Cuina Principal

Espectacular cuina de més de 30 m2 en fustes d'altíssima qualitat, amb àrea de menjador a joc per 12 comensals (la taula de menjador és abatible duplicant la seva capacitat).

► Cuina Secundària

Cuina funcional totalment equipada amb àrea per a rentadora, assecadora, Estenedors… (solana-patinillo).

► Bany Principal

Disseny excel·lent per a aquesta estada de 15 m2 aprox. amb parets en gresite en tons blaus, compta amb gran jacuzzi amb sistema de propulsió de dolls i columnes d'aire, a més posseeix calefacció automatitzada, preses de telèfon i televisió terrestre i satèl·lit.

► Bany Secundari

Disseny excel·lent per a aquesta estada amb parets en gresite en tons verdosos, compta amb gran plat de dutxa amb torre d'hidromassatge amb sistema de propulsió de dolls, a més posseeix calefacció automatitzada.

► Bany Convidats

Bany convencional proveït de banyera.

► Ordre

Àrea àmplia de treball amb espai per taula i diversos armaris.

► Terrassa

Àmplia terrassa amb immillorables vistes de la Vall del Golf, Roques de Salmor, poble de Frontera i massís muntanyós. Disposa de zona per estendre i sabatera grandíssima integrada en el propi terrassa.

► Balcó

Bonic i funcional balcó des del qual es poden observar unes vistes fantàstiques de la Vall del Golf, Roques de Salmor, poble de Frontera i massís muntanyós.

► Saló

Gran hall, molt espaiós i gran, amb escala per a accés a part alta en fustes nobles massissa, amb llums leds a peu de sòcol, amb porta comunicadora amb el garatge.

► Vestíbul

Espaiós vestíbul distribuïdor en suite habitació principal, dóna accés a habitació, oficina, terrassa i bany secundari.

► Pati

Molt lluminós i on hi ha ubicats electrodomèstics addicionals com rentadora, assecadora, rentavaixelles, nevera i arcó congelador. També hi ha una pica per poder rentar a mà, així com prestatgeries i lleixes. Hi ha accés mitjançant escales al terrat.

► Solana-patinillo

Situada en primera planta, al costat de la cuina secundària, és un espai destinat a rentadora, assecadora, pileta per rentar a mà, lloc per estendre amb prestatgeries i lleixes. Aquí hi ha termo elèctric que proveeix la primera planta (apartament).

► Garatge

Espaiós, on cap un cotxe gran (tot terreny llarg), així com una motocicleta, bicletas, etcètera. Disposa de solería de terrassa antilliscant, porta automàtica mitjançant comandament a distància, prestatgeries, etcètera. Té porta interior d'accés a l'habitatge principal. Aquí es troba una caldera de butà de gran cabal per abastir a la part alta de l'habitatge (segona planta).

► Terrat

Grandíssima, diàfana, amb moltes possibilitats. Els propietaris han tingut piscina i zona de solàrium. Tenien projectat realitzar un apartament-estudi, juntament amb zones d'oci, barbacoa i piscina. Les vistes són immillorables, no hi ha cap obstacle, es pot apreciar la Vall del Golf en tota la seva immensitat, els Roques de Salmor, el massís muntanyós que voreja a Frontera, i al poble en si. Espectaculars vistes a l'oceà atlàntic.

► Altres

L'habitatge té pocs passadissos i els que té són veritablement amples, amb més de 1,50 metres d'amplada. A més d'unes vistes immillorables, l'habitatge és molt assolellada disposant de moltes hores de sol al llarg de tot el dia, tant a l'estiu com a l'hivern. És molt fresca a l'estiu i càlida a l'hivern. Està situada en una zona molt tranquil·la, al centre de Frontera, a tan sols 2 minuts caminant del carrer principal Tigaday, on hi ha els bancs, supermercats, botigues, etcètera. A només 5 minuts caminant del col·legi i institut, a igual distància de la parada d'autobusos i taxis. Immoble immillorable per a la seva adquisició en la illa del Ferro.

 

Localització de l'immoble