Busquem

Li mostrem a continuació les peticions de recerca d'immobles que els nostres clients ens han fet; estem intentant localitzar aquestes propietats, bé per llogar per temporades, bé per llogar per dies. Si vostè té alguna, o si sap d'algú, i desitja que es la gestionem, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Àrbitre. AN55 Allotjament per dies: client que busca casa rural o apartament per llogar a una parella entre els dies 01 al 06 d'agost de 2014. Qualsevol lloc del Ferro.
Àrbitre. AN50 Allotjament per dies: client que busca casa rural per llogar a una parella entre els dies 03 al 07 de setembre de 2014. Qualsevol lloc del Ferro.
Àrbitre. AN45 Allotjament per dies: client que busca en Frontera apartament per llogar a una parella durant els dies 05 al 09 d'agost de 2014.
Àrbitre. AN40 Casa planta baixa: client que busca en Frontera per tot el mes d'agost. Ha de tenir 2 habitacions.
Àrbitre. AN35 Xalet / Casa rural / Casa terrerola: client que busca per a una parella amb alts ingressos. Ha de tenir uns interiors confortables i de qualitat, així com almenys 2 habitacions. Llarga temporada. Si fos possible, no és imprescindible, es desitja que disposi de: jardins, vistes al mar, piscina, llar de foc. La ubicació ha de ser: Frontera, La Caleta, El Tamaduste, El Mocanal o Guarazoca.
Àrbitre. AN30 En Valverde: client que busca estudi o apartament petit i econòmic per a una única persona. Llarga temporada.
Àrbitre. AN25 Casa planta baixa: client que busca en Frontera per als dies 6-29 agost. 4 persones.
Àrbitre. AN20 Terreny: client que busca terreny econòmic per comprar on es pugui instal·lar una casa de fusta preinstal·lada.
Àrbitre. AN15 Terreny: client que busca terreny econòmic per comprar on es pugui construir una petita casa.
Àrbitre. AN10 Casa terrerola: client que busca casa terrerola per llogar per llarga temporada a Frontera amb almenys 2 dormitoris. El client estaria disposat a pagar màxim 400 € / mes (aigua i llum a part).